Anahtar Kelimeler: Parti bayramlaşma

İYİ Parti´de bayramlaşma

İYİ Parti´de bayramlaşma

İYİ Parti´de bayramlaşma

Kurban Bayramı´nın dördüncü gününde İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı´nda program gerçekleştirildi. Parti yönetimi ve parti üyeleri hep birlikte bayramlaşmanın heyecanını yaşadı.

BİRLİK BERABERLİK SERGİLENDİ

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı´nda Kurban Bayramı´nın üçüncü gününde bayramlaşma etkinliği gerçekleştirildi. Programda İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, parti yönetimi, parti üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda Altınışık, herkesin bayramını tebrik etti.

BİZ BİR AİLEYİZ

Altınışık, ?İyi Parti ailesi olarak bayramlaşma merasiminde bulunuyoruz. Partimize gönül vermiş, buraya gelen herkese teşekkür ederim. Kurban Bayramı biraz ağır geçiyor. Güzel bir bayramlaşma oldu. İslam alemine, Ülkemize ve partimize hayırlı olsun. Seçim geçirdik. 31 Mart seçimleri biraz sıkıntılı geçti. 2 Haziran´da devletin gücü ile Keskin´i aldılar. Bizimde 31 Mart´ta aday adayı olan arkadaşlarımız oldu. Bizde yarından itibaren teşkilatı tekrar toparlama yapacağız. Seçimlerden sonra biraz dağınıklık oldu. Bazı ilçelerimizde tekrar teşkilatlanmaya gideceğiz. Parti teşkilatında görev almak isteyenler müracaat ederlerse, Ankara´dan kongre tarihi isteyeceğiz. Tekrar erken seçim gözüküyor? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli