İttifak adaylarına büyük ilgi

İttifak adaylarına büyük ilgi

İttifak adaylarına büyük ilgi

Onlar da çalışmayı sürdürüyor

Genel seçimler kapsamında Kırıkkale nüfusunun tümüne ulaşmayı hedefleyen Saadet Partisi milletvekili adayları Kırıkkale Sebze ve Meyve Toptancı Hali'ni ziyaret etti.

Bizimle huzur gelecek

Saadet Partisi Kırıkkale milletvekili adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan hal esnafını ziyaret ederek esnafların istek ve şikâyetlerini dinledi. Milletvekili adayı Vurgun İnşallah yaşanabilir Kırıkkale'yi beraber inşa edeceğiz. Erbakan hocamız döneminde milletimiz bir refah içindeydi. O zaman partimizin adı Refah Partisi idi ve refah getirmiştik. Şimdi partimizin ismi Saadet, milletimize huzur ve Saadet getireceğiz.” dedi.

Sıkıntılarını dinledi

Hal esnafıyla birebir sohbet eden Vurgun, esnafın sıkıntılarını dinledi. Daha sonra bir açıklama yapan Vurgun, şunları kaydetti; Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün şehrimizin güzide yerlerinden olan hal esnafımızı gezdik. Ancak, görüyoruz ki siftahsız dükkân kapatan dostlarımız burada da mevcut. 7 Haziran'ı sabırla bekliyoruz. İnşallah bu böyle gitmeyecek” dedi. Saadet Partisi milletvekili adayı Köksal, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğunu, ancak idari hatalar nedeniyle bir takım sıkıntılar yaşandığına işaret ederek, Halkımız bu sıkıntıları hak etmiyor.” ifadelerini kaydetti.

Esnaf bitme noktasında

Esnafların dertlerini dinleyen milletvekili adayı Ramazan Gözalan, ülke ekonomisinin açık vermesinin küçük esnafı bitirme noktasına getirdiğini vurgulayarak, ülkenin kötü gidişatına dikkat çekti. Ziyaret ettikleri esnaf ile kısa bir sohbet gerçekleştiren adaylar, esnafların birçok alanda sıkıntıda olduklarına şahit oldular. Ziyaret edilen yerlerin neredeyse tamamı ekonomik sıkıntıdan bahsederken, gidişatın iyi olmadığı izlenimlerini varıldı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı