Anahtar Kelimeler: İstihdam verdi

İstihdam sözü verdi

İstihdam sözü verdi

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, yapacakları yatırımlar ve projeler ile Kırıkkale’de en az 1000 kişinin istihdam edileceğini söyledi.

İSTİHDAM AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, vaatlerini sıralamaya devam ediyor. Adaylığı açıklandığı günden bu yana birçok vaadini açıklayan Ulusoy, istihdam konusunda da projeleri olduklarını belirtti. Ulusoy, “Kırıkkale Belediyesi Engelsiz Yaşam Tesisleri, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı, Eski Valilik Alanında Otopark ve Kültür Merkezi projesi, Yaşlı ve Kimsesizler Yaşam Alanı, Kırıkkale Belediyesi Spor Kompleksi projesi, Kirmek, E- spor ve Engelsiz Mahalle Parkı projelerimiz ve diğer yatırımlar ile şehrimize en az 1000 kişilik yeni istihdam alanı sağlayacağız.” dedi.

 

ESNAF ZİYARETİ YAPTI

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy vatandaşlara ziyaretlerde bulunarak yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler veriyor. Kırıkkale’yi MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak için tüm imkanlarını ortaya koyduklarına işaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, Kırıkkale’nin kanayan yarası olarak gösterdiği alt ve üst yapı projelerine öncelik vereceğini vurguladı.

 

ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerine iki aydan kısa bir zaman kala çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan adayı Harun Ulusoy, geçtiğimiz günlerde projelerini açıklamıştı. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiren Ulusoy, sosyal medya hesabından da projeleri ile ilgili açıklamalarda da bulunuyor. Ulusoy, son olarak alt ve üst yapı projesi ile ilgili açıklama yaptı.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı