Anahtar Kelimeler: İstihdam kaynağı

İstihdam kaynağı oldu

İstihdam kaynağı oldu

İstihdam kaynağı oldu

 

Kırıkkale’nin sevilen simalarından İş İnsanı ve Siyasetçi Alper Özgü, Kırıkkaleli vatandaşlara istihdam sağlamaya devam ediyor.

 

 

ÖNEMLİ BİR YATIRIM

AK Parti İl Genel Meclis Başkan Vekili ve Non Germ maske üretim tesislerinin sahibi Alper Özgü, maske üretim tesislerinde 350 Kırıkkaleli vatandaşa istihdam sağlıyor. Yaptığı yatırımlar ile Kırıkkale ekonomisine de katkıda bulunan Özgü, yeni kuracağı silah fabrikası ile 150 vatandaşa daha istihdam sağlamayı planlıyor. Tüm bunların yanı sıra silah ve av malzemeleri üzerine satışlar yapan Özgü, E-Ticaret alanında da promosyon ürünleri pazarlayarak, Kırıkkale’ye katkı sağlıyor.

 

İSTDİHDAM SAĞLIYOR

Son 1 yıldır maske üretim tesislerinde 350 kişiye istihdam sağlayan Alper Özgü, Kırıkkale’ye kuracağı yeni silah fabrikası ile 150 kişiye daha istihdam kapısı olacak. Toplamda 500 kişiye iş imkanı sunan Özgü, ilerleyen süreçte istihdam sağladığı kişilerin sayısını çoğaltmayı ve Kırıkkaleli vatandaşlara sürekli olarak iş imkanı sağlamayı hedefliyor. Ayrıca, bağımsız olarak katıldığı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimini de kazanan Özgü, Kırıkkale’nin tüm köylerinde vatandaşlarla ticaret yapıyor. Köylülere de büyük destek sağlayan Özgü, yaptığı bu girişimler ile de kentte tanınan ve sevilen bir sima haline geliyor.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli