Anahtar Kelimeler: İşte o üç kişi!

İşte o üç kişi!

İşte o üç kişi!

İşte o üç kişi!

AK Parti listesi tamam gibi!

KIIRIKKALE'YE

BOMBA GİBİ

BİR HABER…!

Bir süre önce temayül yoklaması yapan AK Parti Teşkilatı, şimdi aday adayları için mülakata hazırlanıyor. Daha sonra ise aday adayları için anket gerçekleştirilecek. İddialara göre partinin üç adayı çoktan belirlendi.

Haberkale yayınlıyor

Bir çok kişi AK Parti'nin temayül yoklamasında kimlerin en çok oyu aldığını ve sıralamanın nasıl oluştuğunu merak ediyor. Haberkale, sıralamada kimlerin ne çıktığına dair haberi yayınlamıştı. Haberkale şimdi ise elde ettiği bilgiler ile AK Parti'nin üç kişilik muhtemel vekil adayı listesini yayınlıyor. Aday adayları mülakata, sonra ise ankete tabii tutulacak. Ancak partinin üç kişilik muhtemel aday listesinin çoktan ha zırlandığı ileri sürülüyor.

İşte o üç kişi!

Sağlam kaynaklardan edindiği bilgilere göre Haberkale o üç kişilik listeyi kamuoyuna sunuyor. İşte AK Parti'nin üç kişilik milletvekili aday listesi: 1- Abdullah Öztürk 2-Veli Korkmaz 3-Erhan Erdal… Partinin listesinin 7 Haziran seçimleri için bu şekilde olacağı konuşuluyor. Listede ihtimal dahilinde değişiklikler olabileceği de öne sürülüyor. Ancak bu listenin asıl liste olduğu ve ihtimalen yedek bir listenin olası bir aksilikte devreye gireceği konuşuluyor.

Tepkiler nasıl önlenecek?

Peki parti listeyi hazırladı, mülakat ve anket ne olacak? Bütün yapılan çalışmaların prosedür gereği yapılacağı ve listeye yönelik tepkileri azaltmak için o çalışmaların yapılması gerektiği vurgulanıyor. Listenin tepki çekmemesi için 32 kişilik aday adayı sayısının mülakat ile 16'ya düşürüleceği, daha sonra yapılacak bir anketle sayının 6'ya ineceği ve o 6 kişilik listenin de 3'e düşürüleceği vurgulanıyor. Daha ilk günlerden listenin bu şekilde olacağı tahminleri yürütülüyordu. Tahmin doğru çıkacağı ileri sürülüyor.

Atalay etkisi sürüyor

Listeye bakıldığında isimlerin Beşir Atalay'a yakın olduğu gözleniyor. Listenin de Atalay tarafından hazırlandığı düşünülüyor. Böylece Beşir Atalay'ın Kırıkkale üzerindeki etkisi de tekrar ortaya çıkmış oldu. Haberkale'nin kamuoyuna bomba gibi sunduğu bu listenin yankılarının nasıl olacağı merak konusu. Listenin ve Haberkale haberinin uzun süre konuşulması bekleniyor. Haberle ilgili yorum ve görüşlerinizi aktarabilirsiniz.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli