Anahtar Kelimeler: İşte Parti adayları

İşte AK Parti adayları

İşte AK Parti adayları

İşte AK Parti adayları

Liste sürpriz oldu

AK Parti´nin merakla beklenen 1 Kasım seçimleri milletvekili listesi belli oldu. Listede büyük bir revizyon var. Listede Atalay ve Köksal yok, sıralama değişti ve Mehmet Demir listeye girdi.

SÜRPRİZ BİR LİSTE

Kırıkkale´de herkes gün boyu AK Parti´nin listesini bekledi. Liste kısa süre önce açıklandı. Beklendiği gibi listede büyük revizyon ve sürpriz var. Listenin birinci sırasında Beşir Atalay´ın olması bekleniyordu ancak Atalay Van birinci sıra adayı oldu. Kırıkkale listesi tamamen değişti. Ramazan Can 1. sıra adayı oldu, Abdullah Öztürk 2. sıra adayı oldu, Mehmet Demir ise 3. sıra adayı oldu. Parti bu liste ile seçime gidecek. Listeye Oğuz Kaan Köksal ise giremedi.

LİSTE NASIL OLUŞTU?

AK Parti´nin listesi hemen herkes için sürpriz oldu. Listede Beşir Atalay´ın birinci sıradan aday olması bekleniyordu. Ancak Atalay Van´da birinci sıra adayı yapıldı. Listede sıralama değişirken, Oğuz Kaan Köksal çıkarıldı. Yerine ise Mehmet Demir girdi. Kırşehir ve Yozgat yöresini toparlaması beklenen Demir ile AK Parti üçüncü vekili tekrar almaya çalışacak. Ramazan Can bu kez listenin ilk sırasında yer aldı. Öztürk ise ikinci sıradan aday gösterildi.

 



ayhan yılmaz
19.09.2015 18:43:05
Yazgatlılar, Kırşehirliler bilmem. Ben kırıkkaleye kim sahip çıkabiliir onu bilirim. Bunuda ancak seyit yapar. Seyit yolun bahtın açık olsun, boz toprağın delikanlısı...

yaşar şahin
19.09.2015 18:47:58
Kırşehirliler olarak Tacettin Beye desteğimiz. Mehmet Demir il başkanıyken naptın sen hangi yüzle çıktın piyasaya. Senin başkanlığında AKP en güçlü dönemindeydi. Ne Kırıkkale hayrını gördü, ne biz kırşehirliler...

  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false