Anahtar Kelimeler: İşte Parti adayları

İşte AK Parti adayları

İşte AK Parti adayları

İşte AK Parti adayları

Bazıları var, bazıları yok!

Yeniler de var!

1 Kasım seçimleri öncesi geçtiğimiz gün AK Partide başlayan aday adaylığı müracaatı saat 17:00 itibari ile son buldu. Bir çok isim aday adaylığı müracaatını yaptı.

İŞTE MÜRACAAT EDENLER

26 dönem milletvekilliği adaylığı için ise Kırıkkale´den 22 kişi başvuru yaptı: Abdullah Öztürk, Ayhan Yılmaz, Bekir Akdeniz, Erhan Erdal, Esra Aksoy, Gazi Eroğlu, Harun Güleç, İbrahim Dereli, Levent Solmaz, Mustafa Murat Kaplan, Nuh Dağdelen, Oğuz Kağan Köksal, Orhan Aytekin, Orhan Kılıç, Osman Acar, Ömer Faruk Ilıcan, Ramazan Can, Recep Toyran, Regaip Kurtoğlu, Sinan Kalkan, Yurdagül Baltacı.

BAZI İSİMLER YOK!

Aday adaylığı müracaatında bulunan isimler içinde bilinenler de var bilinmeyenler de. Müracaatlarda ismi olmayanlar dikkat çekti. Bunlar Beşir Atalay, Veli Korkmaz ve Ergün Tekin. Bu isimler Kırıkkale´den müracaat etmemiş görünüyor. Ankara´dan müracaat etmiş olabilecekleri ileri sürülüyor. Mevcut isimlerin haricinde Yurdagül Baltacı, Sinan Kalkan, Murat Kaplan, İbrahim Dereli, Levent Solmaz, Bekir Akdeniz ve Gazi Eroğlu yeni isimler olarak dikkat çekti. 



ÜzeyirŞAHİN
3.09.2015 23:50:22
Can ve köksal kırıkkale adına ülke adına ne yaptılar iki dönemdir aksine satılan onca yerde yapilmayan. Yatirimlarda onların dönemlerinde olmuştur umarim sıraya en dürüstten başlayarak koyarlarda hem kirikkale hem akp hem millet kazanır.

halk
4.09.2015 23:15:54
ARKADAŞLAR AK PARTİNİN 105 000 OLAN OYUNU 7 HAZİRANDA 80.000 E DÜŞÜREN ADAYLAR OĞUZ KAĞAN-RAMAZAN-ABDULLAH ...HANGİ YÜZLE ADAY OLUYORLAR YAV UTANIN BİRAZ YANİ BECERECEKTİNİZ 7 HAZİRANDA BECEREYDİNİZ BU MİLLET SİZE DAHA NE YAPSINKİ ANLAYASINIZ.UTANIN 25 000 OYDAN BAHSEDİYORUZ BEYLER.BUNLAR ŞİMDİ DİYECEKLERKİ BİZ EKSİKLERİ TESBİT ETTİK YAV KARDEŞİM EN BÜYÜK EKSİK HATA SİZSİNİZ SİZİ BU MİLLET İSTEMİYOR ANLAMIYORMUSUNUZ.BAHANE ÜRETMEYİN SİZDEN BİRİNİZ ADAY OLUN DEMEKKİ GENEL MERKEZDE SONUCA MÜSTAHAK DİYECEĞİZ.HALK YENİ YÜZLER İSTİYOR SADECE SİZ YOKSUNUZ KIRIKKALEDE NE DEHALAR VAR SİZLERİ ARKA CEBİNDEN ÇIKARACAK HELE BİR YETKİ VERİLSİNDE GÖRÜN BAKALIM .

  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli