Anahtar Kelimeler: İşsizlik bitecek

İşsizlik bitecek

İşsizlik bitecek

Hacılar Belediyesi istihdam adına önemli çalışmalara İmza atıyor. Belediye desteği ile 1 yıl önce açılan Tekstil Fabrikası gelişerek büyüyor, büyüdükçe Hacılar ve Kırıkkale Merkezinden işçi istihdamı sağlanıyor.

 

 

 90 VATANDAŞ ÇALIŞIYOR

Fabrikada 65 işçi ve 25 kursiyer olmak üzere 90 kişi çalışıyor. Muteks Tekstil fabrikası kuruluşunun 1. Yılını Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Başkan Yardımcısı Harun Şahinbaş ve Belediye Meclis üyesi Adnan Karataş ile kutladı. Firma sahipleri Murat Sepetci ve  Aydın Sebetci ‘Bu tekstil fabrikasının kurulmasında ve gelişmesinde Başkanımızın büyük emekleri ve gayretleri var, vatandaşlarımızın evlerine ekmek götürmesine vesile oldular bizde onun önderliğinde daha da gelişecek ve yeni istihdamlar sağlayacağız' dedi.

 

BİRİNCİ YIL KUTLAMASI

Muteks Tekstil Çalışanlarıyla fabrikanın 1. Yıl kutlamalarında  bir araya gelen Başkan Koyuncu ‘Hacılar’da herkesin Başkanı olmaya ve işsiz kimse bırakmama  sözü vererek çıktığımız yolda doğru ve emin adımlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz Tekstil fabrikamızda bunlardan birtanesi, gerek Hacılar’da gerekse çevre belde ve köylerimizde herkesin evine ekmek götürmesi için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz’' dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false