Anahtar Kelimeler: İşler projelerini açıkladı

İşler projelerini açıkladı

İşler projelerini açıkladı

Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa İşler, Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Kırıkkale için projelerini açıkladı.

 

 

TOPLANTI ÇAĞRISI YAPTI

Proje toplantısı için çağrıda bulunan İşler, “Değerli kardeşim…Yıllardır Kırıkkale de yaptığım çalışmalar, binlerce kardeşimizle  yaptığımız istişareler, yaptığım hizmetler ile tesbit ettiğim problemler ve çözüm önerileri ile ortaya çıkan, onlarca projemizi, Pazar günü Kültür merkezinde sana da anlatmak istiyorum. Kırıkkale sen olmadan yükselmez ve kalkınmaz bunu biliyorsun. Seni de muhakkak bekliyorum” mesajı paylaştı. 

 

DAVAMIZ KIRIKKALE

Mustafa İşler yaptığı açıklamada; “Biz bu yola “Davamız Kırıkkale” diyerek yola çıktık. Toplumun içinde olan, mahalleleri, caddeleri, sokakları karış karış gezmiş, insanlarla dertleşmiş birisiyim. O yüzden şehirdeki problemleri çok iyi tespit ettik ve projelerimizi bu yönde hazırladık. Göreve talip olmamız eksikleri tamamlamak, yapılmayanları yapmak, yapılan iyi işleri devam ettirmek içindir. Kırıkkalemizin en büyük ve süreçte vatandaşlarımızı en çok mağdur eden problemi altyapıdır. 

 

ÖNCELİKLİ VAZİFEMİZ

Hedefimiz çok kısa süre içerisinde altyapıyı yani temiz su, pis su ve yağmur(sellik) hatlarımızı ve su depolarımızı yenilemektir. Bu sayede su kesintileri, yağmurda su baskınları, kanalizasyon yetersizlikleri ve kötü kokan mazgallardan on yıllarca kurtulmuş olacağız. Tabi ki bunu yaparken şehrimizin su kaynağı olan Yeşil Vadi Arıtma Tesisini de unutmuyoruz. Buranın tam kapasite çalışır hale gelmesi şehre sağlıklı su verilmesi bizim öncelikli vazifemiz olacaktır” dedi.

 

ŞEHRE DOKUNMA VAKTİ GELDİ

İşler, “Şimdi şehre dokunma vakti diyoruz. Hazırladığımız projelerimizi sizlerle paylaşmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye Yüzyılında Kırıkkale ismini altın harflerle yazdıracak projelerimiz hazır” dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu