Anahtar Kelimeler: İsimler kapalı zarfla geliyor

İsimler kapalı zarfla geliyor!

İsimler kapalı zarfla geliyor!

İsimler kapalı zarfla geliyor!

 

Operasyonu Ankara yönetiyor!

Kırıkkale´de 15 Temmuz sonrası gerçekleştirilen FETÖ operasyonlarında isim listesi ve operasyon kararının Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü talimatı ile yapıldığı ileri sürülüyor.

DİKKAT ÇEKİCİ İDDİALAR!

Kimi iddialara göre FETÖ operasyonlarını bizzat Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü yürütüyor. Kırıkkale´de bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonların adı geçen kurumların talimatı ve onların gönderdiği kapalı zarf ile yapıldığı iddia ediliyor. Bu kurulmadan hem isim listesi geliyor, yani operasyonda alınacak kişilerin listesi ve hem de operasyonun hangi kurumda yapılacağı, türü ve ehemmiyeti ile hatta adı belirtiliyor. Bunların resmi olarak yazılı şekilde iletildiği öne sürülüyor.

LİSTE NASIL HAZIRLANIYOR?

Kırıkkale Valiliği´ne gelen liste ve operasyon şartlarına göre Savcılık ve Emniyet´in harekete geçtiği kaydediliyor. İddiaya göre operasyonu başlatan Savcılık, Emniyet´ten sadece kolluk kuvveti yardımı talep ediyor. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Ankara´dan zarfla gelen ekibe kolluk kuvveti olarak yardımcı oluyor. Kırıkkale´deki tüm operasyonların bugüne kadar bu şekilde yapıldığı konuşuluyor. Ancak dikkat çeken bir durumdan da bahsediliyor ve bu isimleri Ankara´nın nereden ve nasıl bildiği?! İsim listesinin Ankara´da nasıl hazırlandığı merak konusu. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu