Anahtar Kelimeler: İşimiz gücümüz Kırıkkale

İşimiz gücümüz Kırıkkale

İşimiz gücümüz Kırıkkale

Hep birlikte yeni bir hikaye yazalım

 

Şehrimizi ortak akılla yöneteceğiz

 

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, seçime bir gün kala son mesajlarını verdi.

 

İŞİMİZ GÜCÜMÜZ KIRIKKALE

CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, seçime bir gün kala son mesajlarını verdi. Önal, yine mahalleler ve caddelerde ziyaretler yaptı, salon toplantılarına katıldı ve önemli açıklamalarda bulunarak şehri nasıl yöneteceklerine dair açıklamalarını sürdürdü. Şehir merkezinde ziyaretler yapan Önal’a ilgi büyüktü. Genç yaşlı bir çok kişi yakın ilgisini açık bir şekilde gösterdi. Ahmet Önal, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bizim işimiz gücümüz Kırıkkale” dedi. 

 

YENİ BİR HİKAYE YAZALIM

Zafer Caddesi’nde de vatandaşlarla sohbet eden Önal, “Zafer Caddesi'nde esnaflarımızla ve Hüseyin Kâhya Parkı'nda hemşehrilerimizle hasbihal ettik. İlginize, desteğinize, coşkunuza teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Sosyal medya hesabından görüntüler paylaşan Önal, “Hep birlikte yepyeni bir hikaye yazalım” dedi. Bir gün önce de gençlerle buluşan Önal, “Kırıkkale'mizin gençleri ile iftardan sonra çay sofrasında bir araya geldik. Talep ve önerilerini dinledik. Gençlerimizle birlikte şehrimizi ortak akılla yöneteceğiz” diye konuştu.

 

ORTAK AKILLA YÖNETİM

Keçililer Derneği’ni ziyaret eden Ahmet Önal, “Keçililer Derneği'nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Talep ve istekleri dinledik, fikir alışverişinde bulunduk. Herkesin düşüncelerini alarak kentimizi ortak akılla yöneteceğiz” dedi. Seçim süresince gitmedik yer bırakmayan Ahmet Önal, şehrin en önemli sorunlarını en öncelikli olarak çözeceklerini, bunun yanı sıra şehre değer katan projeler gerçekleştireceklerini, yaşam kalitesini artıracaklarını, belediyede verimli bir çalışma ortamı sağlayacaklarını, kimse ötelemeyeceklerini, ortak akılla bir yönetim sergileyeceklerini söyledi. Önal, seçime bir gün kala herkesten destek istedi. 



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu