Ilıcan tüm isimleri buluşturdu

Ilıcan tüm isimleri buluşturdu

Ilıcan tüm isimleri buluşturdu

Adaylar ve partililer bir arada

AK Parti İl Başkanlığı, AK Parti Milletvekili adayı ve Kalegaz İmtiyaz sahibi Ömer Faruk Ilıcan'ın desteğiyle Keskin, Çelebi ve Karakeçili'de 2002'den beri parti de görev yapmış partililere bir yemek verildi. Keskin Kalegaz Turistik tesislerinde düzenlenen yemekte birlik beraberlik rüzgarları eserken, partililer 3-0 sözü verdiler.

Geniş katılım oldu

Kalegaz  Turistik dinlenme  tesislerinde gerçekleşen birlik beraberlik yemeğine Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, İl Başkanı Mürsel Akçay, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Kalegaz imtiyaz sahibi Ömer Faruk Ilıcan, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve çok sayıda partili katıldı.

Burada olacağız

İlk olarak konuşmasını Kalegaz İmtiyaz sahibi Ömer Faruk Ilıcan, gerçekleştirdi. Ilıcan AK Parti davası için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi ve Çok kıymetli hemşerilerim buraya gelerek bize şeref verdiniz. Bu yemek AK Parti Milletvekili adayımız Abdullah Öztürk adına düzenlenmiş bir yemek. Bölgenin birlik beraberliğini bir arada tutmak adına düzenledik. Umut ediyorum bu vesile ile daha çok bir araya gelme fırsatı verdi yaradan bize. Bundan sonraki çalışmalarda hepimiz biliyoruz ki en az adaylar kadar çalışacaksınız. Şahsım adına ben bunu kimseye sormadan yapacağım. Dava AK Parti davasıysa dün ordaysak bugünde buradayız. Yarında burada olacağız. Allahın izniyle sonuca ulaşacağımızı biliyorum. Teşekkür ediyorum. Şeref verdiniz” şeklinde konuştu.

3-0 yapacağız

Milletvekili aday adayı Esra Aksoy ise  7 Haziranda 3-0 yapacaklarını dile getirirken Hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin ayağınıza sağlık. Ben de Ömer Faruk Ilıcan beye teşekkür ediyorum. Bu yemeği verdiği için. AK Partili olmak her zaman dediğimiz gibi siyasi bir ahlak, siyasi bir duruş bir he zaman adaylarımızın yanındayız. Partimizin yanındayız. Allahın izniyle her zaman diyoruz. Yine diyoruz. 3-0 7 Haziran'da bizim olacak. Onun içinde hep beraber çalışacağız” diye konuştu.

En büyük parti

AK Parti il Başkanı Mürsel Akçay ise Mürsel Akçay AK Parti'nin 2002'den kurulduğu günden bu yana AK Partide görev almış, ilçe yönetiminde görev almış, il yönetiminde görev almış, Sandık başında görev almış, AK Parti'ye gönül vermiş Karakeçili, Keskin'li, Çelebi'li hemşerilerimizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Bugün biz burada biz bunu vefa yemeği olarak adlandırıyoruz. Diyoruz ki AK Parti kurulduğu gün o zorlukları yaşayan AK Parti'nin bugünlere gelmesinde emeği geçen, bu yemeği ve desteğini esirgemeyerek desteğini devam ettiren AK Parti sevdalısı arkadaşlarımızla dostlarımızla hemşerilerimizle birlikte olduk, ve hem sizlere teşekkür etmek sizleri unutmadığımızı sizlerle birlikte olduğumuzu söylemek ve kurulduğu günden bu güne kadar her girdiği seçimde sizlerin desteği ile Türkiye'nin en büyük partisi olan ve Türkiye'nin imarında, hizmetlerinde ve gelişmesinde vermiş olduğunuz bu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hedef 120 bin oy

AK Parti Milletvekili adayı Abdullah Öztürk ise hedeflerinin 120 bin oy alarak meclise yürümek olduğunu dile getirirken Kırıkkale'de Keskin'liler, Çelebi'liler ve Karakeçili'liler hepiniz hoş geldiniz. Bir ışık yaktık, bu ışığımızı icabet çok olduk. Ben 20 gündür bu periyodu yaşıyorum. Sizlerin sayesinde aldığım bu enerjiyi Kırıkkalem için sinerjiye çevirmek istiyorum. Faruk beye 300 kişi dememize rağmen 400'ün üzerinde bir katılım oldu. Buraya gelmek demek bu davaya ortak olmak demek. Yanımızda olmak demek. Gerek partimize aday adaylığımızda gerekse de bugün bu oluşumu destekleyen bu organizasyonu hayata geçiren sevgili kardeşim, hem sinesini açtı, hem yerini açtı, gönlünü açtı bize destek vererek Ömer Faruk Ilıcan'a çok teşekkür ediyorum. Ben bu gün AK Partinin politikasını misyonunu anlatacak değilim. Zaten sizler bunu bildiğiniz için sizler buradasınız. Bizim Kırıkkale İçin bir iddiamız var. Hazırda 3-0 olmuş bir sıralamamız vardı. İnşallah bugünden itibaren Sayın Beşir Atalay 3 döneme takılmasından dolayı bu sıralamaya girebilme şerefine nail olabildiğim için yüce Allaha şükrediyorum. Ben 3 milletvekili içinde olacağıma inanıyorum. Bizim için ondan sonrası çok önemli. Siz değerli hemşerilerime hizmet edebilmek benim için şeref olacaktır. Bizim hedefimiz 120 bin sizlere güvenerek böyle bir hedef koyuyoruz” dedi.

Ilıcan'a tebrik

Milletvekili Ramazan Can ise 1 haftadır arazilerde olduklarını ve halkın AK Parti dediğini ifade etti. Can Bu yemeği organize eden Milletvekili aday adayımız Ömer Faruk Ilıcan'a teşekkür ediyorum. Kırıkkale'de 3-0 olmasının vesilesi inşallah bu toplantı olur. Burada ki kalabalık buradaki insanların temsil ettikleri kalabalıkları ben görebiliyorum. Yanı burada bir birey olarak oturmuyor arkadaşlarımız. Burada bulundukları meslek yada temsil ettikleri makam adına oradaki belli bir çoğunluğu da temsil eden bir yönetim var ortada. Ben burada son 1 haftadır çalışmalar içerisindeyiz. Biz Bugün Sulakyurt'a gittik. Arazilere indik. Arazi AK Parti diyor. Ama Keskin Abdullah Öztürk diyor. Keskin'e çok güzel bir yatırım kazandırmış, Ömer Faruk Ilıcan'ı da anmadan geçemeyeceğim. Abdullah beye bana göre bu listenin bir heyecanı. Bir taze kanı. İyi ki Abdullah beye bu listede var. Ben kendisini 13-14 yıldır tanıyorum. İlçe başkanlığı belirlenirken, bütün ilçeleri geziyoruz. Bütün araştırmalarımız da Abdullah Öztürk, var dediler. Abdullah Öztürk 2015'te Milletvekili olacak. 7 Haziran Akşamına gidelim. Dediler ki bize Kırıkkale 3-0 oldu. Bilesiniz ki bu çalışmanın ciddi çalışması oldu. Allah göstermesin 3-0 olmadı dediler. Bil ki Keskin bil ki bu kadro bil ki ben gerekli özeni göstermedim” diye konuştu.

Öztürk'ün elini kaldıracağız

Milletvekili ve TBMM Komisyon başkanı Oğuz Kağan Köksal ise 7 Haziran Akşamı Abdullah Öztürk'ün elini Keskin'de havaya kaldıracaklarını ifade ederken Ömer Faruk kardeşim bize ve il başkanlığımıza bu güzel organizasyonundan dolayı teşekkür ediyorum. Gerek Ramazan kardeşim, gerekse Abdullah kardeşim kısa kısa değindim. Ben bir başka hususa değinerek konuya girmek istiyorum. Biz diyoruz ki her yerde iktidar partisi olarak biz buradayız. 3-0'a talibiz. 3-0 hayal falan değil. Biz sizlerden daha öncenin devamını istiyoruz. Bazı yerlerde çatlak sesler duyuyoruz. Hayır 3-0 daha önceden çıktıysa şimdi daha fazlasıyla çıkacak. Diyelim ki Kırıkkale'den başka partiden milletvekili çıktı. Ne faydası olacak. Bunu insanlar bir düşünsün. Ama iktidar partisinden bir milletvekili çıktığı zaman hizmet geliyor. Eğer ayağımıza hizmet gelsin istiyorsak, bize destek verin. Keskin'de artık partinin ötesinde bir Keskin'li hemşerinizin meclise taşınması var. İnşallah Keskin meydanında Abdullah kardeşimizin elini havaya kaldıracağız ve hep birlikte o mutlu sona ulaşacağız” dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli