Anahtar Kelimeler: İlçeleri ziyaret etti

İlçeleri ziyaret etti

İlçeleri ziyaret etti

İlçeleri ziyaret etti

İstişarelerde bulundu

Ak parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı Veli Korkmaz çalışmalarını sürdürüyor. Adaylık müracaatı sonrası ilk olarak Bahşılı ve Keskin ilçelerini ziyaret eden Korkmaz belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla istişarede bulundu.

İlçelere ziyaret yaptı

7 Haziran'daki seçimler için AK Parti'den aday adayı olan Veli Korkmaz seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Bahşılı ve Keskin ilçelerine yaptı. Her iki ilçede de belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelen Korkmaz, Kırıkkale ve ülke gündemine dair görüş alışverişinde bulundu.

10 yılda çağ atladık

Ülkenin çok önemli bir seçime girdiğini söyleyen Korkmaz Türkiye'ye 12 yılda çağ atlatan AK Parti'nin bu seçimden de alnının akıyla çıkacağını ifade etti. 10 yıl boyunca belediye başkanı olarak hizmet verdiğini, Kırıkkale'ye bu defa vekil olarak hizmet etmek istediğini belirten Korkmaz, teşkilat mensupları ile elbirliği içinde çalışacaklarını söyledi.

Korkmaz notlar aldı

Korkmaz, Bahşılı ve Keskin'in ardından Sulakyurt ve Delice ilçelerini de ziyaret etti. Sulakyurt'ta Ak Parti ilçe teşkilatı, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile bir araya gelen Korkmaz, güzel bir program olduğunu söyledi ve İlçe Başkanı Güner Kalay'a ve yöneticilere teşekkür etti. Ayrıca Korkamaz, ilçede yaşayan vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek not aldı.

İlçe ziyaretleri sürecek

Veli Korkmaz, Sulakyurt temaslarının ardından Delice ilçesine geçti. Korkmaz'ı İlçe Başkanı Adem Gökdere ve ilçe yönetimi karşıladı. Bir süre Gökdere ile birlikte ilçe başkanlığında sohbet eden Korkmaz, daha sonra Belediye binasına geçerek Başkan Vekili Coşkun Ünal ve belediye meclis üyeleriyle sohbet etti. Korkmaz, kendinse gösterilen ilgiden dolayı Delice yönetimine teşekkür etti. Korkmaz'ın hafta sonu yapılacak temayül yoklaması öncesi ilçe ziyaretlerini sürdüreceği öğrenildi.

 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false