Anahtar Kelimeler: İlçeleri görüştüler

İlçeleri görüştüler

İlçeleri görüştüler

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Yerel seçime yönelik yapılan değerlendirmeler sonrası ilçelerin yatırım ihtiyaçları da konuşuldu.

TOPLANTI YAPILDI

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminin güvenliği başta olmak üzere Kırıkkale’nin genel güvenlik ve asayiş konuları değerlendirilerek yapılması gereken çalışmalar, alınması gereken önlemler ile kurumlar arası koordinasyonu gerektiren hususlar görüşüldü. Vali Makas, seçimin e huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi için hassas olunması, önleyici tedbirlerin alınması ve görünürlüğün artırılması talimatını verdi.

 

TEDBİRLER ANLATILDI

Makas, asayişin sağlanması noktasında emeği geçen bütün kurumlara teşekkür etti. Karşılıklı görüş alışverişinin akabinde toplantı sona erdirildi. Toplantıya; Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen, İlçe Kaymakamlar ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

 

VALİ BİLGİ ALDI

Ardından ilçelerin ihtiyaçlarını, sorunlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla İlçe Kaymakamlarının katılımı ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Vali Makas, ilçelerde yapımı devam eden ve planlanan kamu yatırımları hakkında ilçe kaymakamlardan bilgi aldı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı