Anahtar Kelimeler: İlçeler seçime hazır

İlçeler seçime hazır

İlçeler seçime hazır

İlçe ziyaretleri sürdü

 

Fikir alışverişi yapıldı

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’nın ilçelere yönelik ziyaretleri sürüyor. İl Teşkilat Başkanı Arap Osman Baran yönetimindeki ekip ziyaretlerine devam etti.

ZİYARETLER YAPILDI

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’nın ilçelere yönelik ziyaretleri sürüyor. İl Teşkilat Başkanı Arap Osman Baran yönetimindeki ekip ziyaretlerine devam etti. Ziyaretlerde ilçedeki durum, seçim hazırlığı ve üye kayıt çalışmaları değerlendiriliyor. Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Baran “İyi Parti İl Başkanlığı Teşkilatı olarak Bahşili ve Yahşihan ilçe başkanlığımızı ziyaret ederek önümüzdeki seçimle ilgili bilgi alışverişi yaptık.teşekkür ederiz” dedi.

PARTİYE KATILIM OLDU

Diğer ilçe ve beldelere yönelik ziyaretlerle ilgili de açıklamada bulunan Baran, “İyi Parti İl Başkanlığı Teşkilatı olarak, Karakeçili ilçemiz, Keskin ilçemiz ve Hacılar beldemizi ziyaret ederek halkımızın sıkıntıları ile ilgili fikir alışverişi yaptık. İlçe başkanlarımıza, belde başkanımıza ve yönetimlerine çok teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu. Bu arada, Keskin ilçesinde partiye katılım da oldu. Katılımla ilgili olarak, “İyi Parti Keskin İlçe Başkanlığımız'da! Ali Türken, Oğuzhan Boran ve Mehmet Ürün beylerin rozetlerini takmanın mutluluğunu hep beraber yaşadık. Teşekkür ederiz” bilgisi paylaşıldı. Partinin ilçelerde seçime hazır olduğu bildirildi.

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false