Anahtar Kelimeler: İLÇE BÜLTENİ

İLÇE BÜLTENİ

İLÇE BÜLTENİ

İLÇE BÜLTENİ

Balışeyh güzel bir ilçe oluyor”

Dedelioğlu çalışmaları anlattı

Balışeyh Belediyesi ilçede yapmış olduğu çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Çalışmalarını hızlandırarak vatandaşların memnuniyetini kazanan Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, 2015 yılı hedeflerine ulaşmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Kilit parke çalışmaları

Başkan Dedelioğlu, TOKİ Evleri Mahallesi yollarının Çorum`dan getirilen kilit parke ile yapılmaya başlandığını ve Balışeyh ilçesinin tüm altyapı çalışmalarına da önümüzdeki yıl içinde başlanacağını söyledi.  Belediye Başkanı Dedelioğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Milletvekillerimizin girişimleri ile Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından belediyemize hibe verilen kilit parke ile TOKİ Evleri Mahallesi`nin tamamı olan 6 bin 500 metre alana kilit parke yapımına başlanıldı.

Üç vekilin desteği ile…

Yine 3 milletvekilimizin büyük destek sağladığı Belediyelerin Su ve Kanalizasyon Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında İller Bankasından temin edilen hibe desteği sayesinde ilçenin tamamına ait içme suyu ve kanalizasyon şebekesinin değişimi ile 7 bin metre hat olan içme suyu borularının da değişimi yapılacaktır. Onaylanan projenin hazırlık İşlemlerinin ardından önümüzdeki yaz ayı içinde çalışmalarına başlanacak ve halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmiş olacağız.

İlçe hizmeti hak ediyor

İlçeye yapılan yatırım ve projelerin gerçekleştirilmesinde girişimlerde bulunan ve destek sağlayan Milletvekillerimizin katkılarından dolayı halkın ve kendisinin teşekkür ettiğini belirten Belediye Başkanı Dedelioğu, yapılan hizmetlerle ilçenin hak ettiği noktaya geleceğini söyledi.

İlçe güzelleşiyor

Başkan Dedelioğlu sözlerini şöyle sürdürdü: İlçemiz gün geçtikçe eksikler tamamlanarak daha da güzelleşiyor. Kıymetli halkımın bizlere emanet etmiş olduğu Balışeyh'e imkanlarımız ve yapmış olduğumuz projeler çerçevesinde yatırımlarımızı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İleriye yönelik yatırımlarımız sayesinde ilçemiz çalışmalarımızla her geçen gün daha da ilerlemekte ve örnek bir ilçe olma özelliğine kavuşacaktır.”

Vatandaşlar memnun

Başkan Dedelioğlu ilçede yapılan hizmetler nedeniyle vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Balışeyh`te gün geçtikçe yapılan çalışmaların daha geniş alanları kapsayacağını ve bu nedenle vatandaşlara hizmet noktasında gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false