Anahtar Kelimeler: ziyaretleri sürüyor

İlçe ziyaretleri sürüyor

İlçe ziyaretleri sürüyor

İlgiye teşekkür etti

 

Altınışık’a büyük ilgi 

 

“Evladına sahip çık Keskin”

 

Keskin o mesajı almış

 

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık’ın seçim ziyaretleri devam ediyor. Altınışık, önceki gün Hasandede beldesi ve Keskin ilçesini yine ziyaret etti. 

 

HASANDEDE ZİYARETİ

Ziyaretlerde Altınışık’a büyük ilgi gösterildiği gözlenirken, esnaf ve vatandaş görüşmelerinde destek görüntüleri verildi. Hasandede ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Altınışık, “Hasandede'de çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Hasandede'li hemşehrilerimizin dilinden düşmeyen ekonomik sıkıntılara ve işsizliğe çözüm olarak İYİ Parti iktidarındaki projelerimizi ve Kırıkkale'deki projelerimizi tanıttık. Hemşehrilerimizin ilgi ve samimiyetlerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

KESKİN ZİYARETİ

Keskin’i tekrar ziyaret eden ve boş bırakmayan Altınışık, burada önemli mesajlar vererek, “Evladına sahip çık Keskin” mesajının geri dönüşlerinin çok iyi olduğunu belirtti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Altınışık, “Bugünkü Keskin ziyaretimizde gördük ki ''Evladına sahip çık Keskin.'' mesajımız yerine ulaştı. Yoğun ilgi ve teveccühleriyle karşılandığımız, gözlerinin içi gülen hemşehrilerimiz 14 Mayıs'ta Keskin'de tarih yazacak” dedi.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu