Anahtar Kelimeler: çalışması

İlçe için iyi su çalışması

İlçe için iyi su çalışması

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren herkesin takdirini ve sevgisini kazanan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçe merkezinde yaptığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren herkesin takdirini ve sevgisini kazanan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçe merkezinde yaptığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe merkezinde tamir ve bakıma ihtiyaç duyulan su depoları için gerekli çalışmalar yapılıyor. Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde vatandaşlara daha temiz bir içme suyu sağlamak amacıyla çalışma gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Bildik ve belediye personelleri, su depolarının bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bildik, “Hemşerilerimize en temiz içme suyunu sağlıyoruz. Sağlığınız bizim için önceliğinizdir. İlçe merkezin de bulunan su depolarının bakım-onarım ve temizlik çalışmaları başlamıştır. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Bildik, “Vatandaşlarımızın her alanda sorunlarını çözüme kavuşturmak için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getiriyor ve imkanlarımızı kullanıyoruz. Halkımızın sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak bizim başlıca görevimizdir. Vatandaşlarımızın daha temiz bir içme suyu kullanması amacıyla başlatmış olduğumuz depo bakım onarım tadilat işleri sürüyor. Kısıtlı imkanlarla büyük işlere imza atmak üzere belediye personellerimizle birlikte gereken özveriyi ilçemiz için sergiliyoruz” şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli