İlçe başkanları belirleniyor

İlçe başkanları belirleniyor

İlçe başkanları belirleniyor

 

Yeni isler belli oldu

 

AK Parti´de İl Başkanlığının ardından Merkez İlçe başta olmak üzere diğer ilçelerin başkanları temayül çalışması ile belirleniyor.

 

İLÇELER BELLİ OLDU

Kırıkkale AK Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç´ın istifasının ardından Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı yaptığı çalışmalar sonucunda Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığına Haydar Bozdemir, Bahşılı İlçe Başkanlığına Güner Taş, Balışeyh İlçe Başkanlığın Yusuf Akkurt, Sulakyurt İlçe Başkanlığın Kadir Çakıroğlu atandı.

 

DAĞDELEN AÇIKLAMA YAPTI

İl Başkanı Nuh Dağdelen ilçe başkanlarının belirlenmesine yönelik açıklamada bulundu ve şunları söyledi: ?AK Parti Genel Merkezimizde yapılan mülakat sonucunda adaylar arasında seçilen, Kırıkkale Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı için Haydar Bozdemir, Balışeyh AK Parti İlçe Başkanlığı için Yusuf Akkurt,Bahşili AK Parti İlçe Başkanlığı için Güner Taş, Sulakyurt AK Parti İlçe Başkanlığı için Kadir Çakıroğlu yeni dönem için seçilmiştir. İlimize, ilçelerimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun. Rabbim akıl terlerini bereketlendirsin. Hayırlı hizmetlerde muvaffak kılsın? dedi. Belirlenen ilçe başkanları önümüzdeki süreçte tek liste halinde seçime giderek seçilecekler. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false