İktidara birlikte yürüyeceğiz”

 İktidara birlikte yürüyeceğiz”

İktidara birlikte yürüyeceğiz”

 

Göçer ziyaretlerini sürdürüyor

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Göçer MHP'nin iktidar olacağını belirterek İktidara birlikte yürüyeceğiz” dedi.

İktidara yürüyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer, vatandaşın taleplerini dinleyerek, not aldı. Önceki gün sokaklarda gezerek esnafları ziyaret eden Göçer gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılaştı. Esnaflarla sohbet eden Göçer MHP'nin iktidara yürüdüğünü bunu da esnaf ve vatandaşlarla birlikte başaracağını söyledi. Esnaf ve vatandaşın gösterdiği yoğun ilgi karşısında memnun kaldıklarını belirten Göçer, 7 Haziran'da hep birlikte iktidara yürüyeceklerini ifade etti.

Sorunları dinliyoruz

Göçer, Hiç kimse bize daha önceden yoktun şimdi aday oldun niye geliyorsun demedi. Çünkü herkes biliyor ki biz her zaman onlarla birlikte idik, sılayı rahimin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Her zaman onlarla beraber olduk, her zaman çarşıda olduk, onlarla ağladık, onlarla güldük. Beni tanıyanlar bilirler bağımı memleketimde hiçbir zaman koparmadım. Şimdi aday adayı oldum. Bu ziyaretlerimizi daha sık yapıyor onlarla istişareler yapıyor sorunlarını dinliyoruz” dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli