Anahtar Kelimeler: İkisi atbaşı gidiyor!

İkisi atbaşı gidiyor!

İkisi atbaşı gidiyor!

İkisi atbaşı gidiyor!

CHP güçlü görünüyor!

Kırıkkale7de seçimin sonucunun nasıl olacağı merak ediliyor. AK Parti 3-0 yapacağını söylerken, MHP ve CHP'nin atbaşı gittiği öne sürülüyor.

AK Parti çok iddialı

7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler için partiler ve adayların çalışmaları devam ediyor. AK Parti köylerin büyük bölümünü gezdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile çok gösterişli bir de miting yaptı. Önümüzdeki günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile de bir miting yapılacak. Ak Parti Kırıkkale'de özellikle Abdullah Özztürk'ü gösterilen ilgi ile 3-0 yapacağını düşünüyor.

MHP zayıf kalıyor

MHP ve CHP ise çalışmalarını sürdürüyor. MHP'nin kendi içinde hâlâ bir tartışmanın söz konusu olduğu gözleniyor. Özellikle sıralama konusunda daha bitmeyen bir tartışma var. Ayrıca partinin bu dönem propaganda çalışmalarını çok amatörce yürüttüğü gözleniyor. Bu durumların parti için önemli bir eksiklik olduğu ileri sürülürken, bunun sandığa yansımasının olumsuz olacağı görüşleri hakim.

CHP çok iyi çalışıyor

CHP ise Murat Çakırca ile adeta hız kazandı. Çakırca tek başına bile partiyi omuzlamış gibi görünüyor. Ziyaretleri, mitingi andıran mahalle toplantıları ve açıklamaları ile partinin asgari ücretliler ve emekliler için vaatlerini herkese anlatmaya çalışıyor. MHP'de vaatlerin anlatımı konusunda eksiklikler gözlenirken, CHP'nin bu konuda hiçbir eksiği bulunmuyor. Oy potansiyeli konusunda özellikle vaatler ve Çakırca'nın gayretli çalışmalarının partiyi MHP'den daha popüler ve aktif hale getirdiği öne sürülüyor.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli