Anahtar Kelimeler: rezalet…!

İki ayrı rezalet…!

İki ayrı rezalet…!

Seçtiklerinize bakar mısınız?

 

Mehmet Saygılı ve Mustafa Kaplan’ın önceki gün sergilediği iki ayrı tutum büyük tepki çekti. 

 

TEPKİ ÇEKEN İKİ DURUM

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı oy için hiç alışık olmadık şeyler yapmaya devam ediyor. Ancak, alışık olmadığı için de ya çam deviriyor, ya pot kırıyor veya her zamanki gibi kendisinin de ifade ettiği üzere “kibirli” tutumu ile tepki çekiyor. Önceki gün yine böyle bir durum yaşandı. Benzer bir durum ise AKP Milletvekili Mustafa Kaplan’dan geldi. Bu iki durum “seçtiklerinize bakar mısınız” yorumlarını da beraberinde getirdi.

 

AYAKKABILI SAYGILI

Mehmet Saygılı, hiç alışık olmadığı üzere oy için kah ev ziyaretlerinde bulunuyor, kah çocuklarla resimler çektiriyor. Önceki gün yine ev ziyareti yaptı. Ancak alışık olunmadığı için ziyaretlerde ev sahipleri çoraplı görünürken, Saygılı’nın ziyaret ettiği evde ayakkabılarını bile çıkarmaya tenezzül etmediği gözlendi. Görüntüler sosyal medyadan servis edilirken, Saygılı’nın ayakkabılı, ev sahiplerinin ise çoraplı görüntüleri hem dikkat çekti ve hem de Saygılı’ya tepkileri beraberinde getirdi.

 

KIRŞEHİRDEN Mİ BAHSEDİYOR?

Bir başka dikkat çekici konu ise AKP Milletvekili Mustafa Kaplan’ın Keskin’de belediye başkan adayı Ekmel Conger’e destek toplantısında yaşandı. Toplantıda konuşmaya başlayan Kaplan, “Sevgili Kırşehirliler” diyerek dikkat çekti. Kendisi de Kırşehirli olan Kaplan, durumu espriye vurarak düzeltmeye çalışsa da, sosyal medya adeta yıkıldı. Bir çok kişi, “İste seçtikleriniz bu halde. Adamın memleketi Kırşehir, sürekli aklında Kırşehir var ki, nereye gitse orayı sayıklıyor. Kırıkkale için hayır mı bekliyorsunuz?” yorumları yapıldı. 

 

AYIP BİR DAVRANIŞ

Mehmet Saygılı’nın ayakkabılı durumunu da yorumlayan bir çok kişi, “Sayın Saygılı’dan beklenmedik hareketler bunlar. Ne zaman ev ziyareti yapmış ki, şimdi yaptıkları gerçekçi olsun. Milletten kaçmak için kendine belediyeden başka yerlerde makam odaları yaptıran vatandaş seçim için kendisinin de hiç alışık olmadığı davranışlar sergiliyor. Ziyarete gittiği evde ev sahipleri çoraplı, Sayın Saygılı ise ayakkabılı. Bu çok ayıp bir davranış. Kendi ifadesi ile “kibir”i arşa çıkmış birinden de ancak bu beklenirdi. Hiçbir şey yapmadan makam odalarından herhangi birinde otursa bile bu kadar tepki çekmez” diyor. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı