Anahtar Kelimeler: mahallede seçim

İki mahallede seçim var

İki mahallede seçim var

İki mahallede seçim var

Mahalleler seçime gidecek

 

Hüseyin Kahya Mahallesi muhtarı Abdurahman Gülderen görevinden alındı. Bu mahalle ile Kimeski Mahallesi´nin muhtarının vefat etmesi üzerine iki mahallede 6 ay sonra seçime gidilecek.

BAŞTUĞ ADAY OLACAK

Hüseyin Kahya Mahallesi Muhtarı´nın mazbatasının alınması ve Kimeski Mahallesi Muhtarı Suat Tetik´in vefatından dolayı boşalan muhtarlık görevi için seçim yapılacak. Her iki mahalle muhtarlığı için seçimin 2016´da yapılması bekleniyor. Hüseyin Kahya Mahallesi´nde daha önce muhtarlık yapan Numan Baştuğ  ilk aday olanlar arasından yer alıyor.  Kırıkkale  merkez Hüseyin  Kahya Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Gülderen  yaklaşık 2 yıldır  başarılı  bir şekilde muhtarlık  görevini yapıyordu. Mazbatasının alınması ve muhtarlığının düşmesi mahallede geniş yankı buldu.

ALTUN GÜÇLÜ ADAY

Kimeski Mahallesi´nde ise üç dönemdir muhtarlık yapan Belediye emeklisi Suat Tetik kansere yenik düşmüştü. Yaklaşık 1 ay önce vefat eden Tetik´in yerine birinci aza vekalet ediyor. Mahallede 6 ay sonra muhtarlık seçimi yapılacak. Muhtarlık için birkaç ismin aday olması bekleniyor. Ancak Tetik´in azası Osman Altun en güçlü aday olarak görülüyor ve seçimi kazanmasına da şimdiden kesin gözüyle bakılıyor. Aday olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Altun, seçimin hayırlı bir netice ile sonuçlanmasını arzu ettiklerini söyledi. 



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli