İki birlik için seçimler yapıldı

İki birlik için seçimler yapıldı

İki birlik için seçimler yapıldı

 

Birlik toplantıları gerçekleştirildi

Katı Atık Birliği Meclisi Nisan ayı meclis toplantısı ve Yeşil Vadi Su Birliği Meclisi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda seçimler yapıldı.

KATI ATIK BİRLİĞİ

Düzenlenen toplantıda Katı Atık Birliği Meclis Başkanı olarak Belediye Başkanı Mehmet Saygılı seçildi. Katı Atık Birliği birinci Meclis Başkanvekilliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır seçildi. İkinci Başkanvekilliğine ise Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar seçildi.  Katı Atık Birliği Katip üyeliğine Satılmış Aksun ve Türker Babacan seçilirken, Yedek üyeliğine ise Cihad Vural seçildi. Birlik Encümen üyeleri olarak İsmigül Selamoğlu, Ramazan Ayan, Arslan Aktaş ve Nazım Güney olarak belirlendi. Plan ve Bütçe Komisyonuna ise Cemile Üner, Halil Karataş, Mehmet Emin Erkoç, Mehmet Dönmez ve Osman Soyupek seçildi.

YEŞİL VADİ SU BİRLİĞİ

Düzenlenen toplantıda Yeşil Vadi Su Birliği Başkanı, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı seçildi. Birinci Başvekilliğine Sıtkı Arifoğlu, ikinci Başvekilliğine Cemile Üner seçildi. Asıl Katip üyeliğine Gülseri Elmalı, Halil Karataş, Satılmış Aksun seçildi. Yedek Katip Üyeliğine ise Hilmi Savaş seçildi. Düzenlenen toplantıda ayrıca 4 adet encümen üyeleri seçimi gerçekleştirildi. Bu kapsamda Erdal Parlak, Naci Bodur, Mustafa Alan ve Süleyman Gündoğdu encümen üyeleri olarak belirlendi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli