Anahtar Kelimeler: İftarda buluştular

İftarda buluştular

İftarda buluştular

Kırıkkale Sanatçılar ve Müzisyenler derneği, düzenlenen iftar yemeğinde bur araya geldi. İftarda geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Dernek başkan yardımcısı Ersoy Savaş rahmetle anıldı.

İFTAR PROGRAMI

Kırıkkale’de düzenli olarak her yıl düzenlenen ve kaynaşmayı pekiştiren iftar yemeklerinin bir yenisi Kırıkkale Sanatçılar ve Müzisyenler derneği tarafından düzenledi. Alisya düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine, Dernek üyeleri, sivil toplum örgütleri, sanatçılar ve müzisyenler katıldı. İftar öncesi günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Dernek başkanı Erol TOMBAK, Kırıkkale’nin müzisyenlerinin bir arada bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni seçilen yönetimi tanıttı.

 

SAVAŞ İÇİN ANMA

Başkan Tombak, bugüne dek emeği geçen bir önceki yönetim kurulu üyelerine de hizmetlerinden dolmayı teşekkür etti. Savaş rahmetle anıldı İftar programında Yönetim olarak yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Tombak, projelerin devam edeceğini dile getirdi. Programda ayrıca geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden, dernek başkan yardımcısı Ersoy SAVAŞ ve tüm emeği geçenler rahmet ile anıldı. İftar programı dualar eşliğinde son buldu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli