?Huzur ortamına dinamit koyuyorlar?

?Huzur ortamına dinamit koyuyorlar?

?Huzur ortamına dinamit koyuyorlar?

Köksal partide konuştu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti İl binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Köksal, Şehit Musa Saydam´ın cenazesinde yaşanan olayları tasvip etmediğini olayları birkaç kendini bilmezin yaptığını belirterek? Kırıkkale´nin bu güzel huzur ortamına dinamit koydular´´dedi.

YAKIŞIKSIZ BİR HAREKET

AK Parti il binasında gerçekleşen toplantıda şehit cenazesinde yaşanan olayları iki açıdan baktıklarını söyledi. Yalçın Akdoğan´ın Kırıkkale´ye misafir geldiğini fakat gezmeye gelmediğini söylerken, ?Bizim şehidimiz için Kırıkkale´ye geldi. Acımızı paylaştı. Bu hareket çok yanlıştı. Bunları yapan bir avuç provakatördür. Yakışıksız bir harekettir. Kırıkkale haklıda tasvip etmemiştir. Kırıkkale dostluk dürüstlük ve kardeşlik adına tahsis edilmiştir. Biz seçim zamanında bütün partilerin seçim bürolarına gittik. Onlar bize geldi.

GEREKLİ ÇALIŞMA YAPILIYOR

Güzel bir ortam vardı. Kırıkkale´nin bu güzel ortamına dinamit koyuyorlar.  Cenaze sahipleri de bu olaydan dolayı çok üzgün olduklarını söylediler. Cenaze namazı sonrasında şehidimizin defin işlemine kadar ordaydık. Ancak orada  olayları çıkartanların hiç biri orada değildi. Biz öz Kırıkkaleliyiz bir kaçmayız göçmeyiz. Dün olduğu gibi bugünde buradayız. Olaylarla ilgili olarakta emniyetimiz gerekli çalışmayı yapıyor´´dedi.

TEKRAR SEÇİM GÖRÜNÜYOR

Ak parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, koalisyon görüşmeleri hakkında da bilgi verdi. Köksal, ilk olarak CHP´yle görüştüklerini söylerken, ? Onlarla bir koalisyon ortamı yakalayamadık. Ardından bildiğiniz gibi iki gün önce MHP´yle Başkanımız Davutoğlu iki buçuk saatlik bir görüşme yaptı ve yapılan açıklamalarda MHP´yle de bir sonuca ulaşamadık. Böyle olunca tekrar seçime gideceğiz havası görünüyor. Fakat sürenin bitmesine dört günlük bir zaman var. Şartlar neyi gösterir bilemeyiz? dedi.



elvan ser
19.08.2015 08:15:23
ülke huzur içinde olduğun görüyorsunuz hangi ülke bahsetdiğiniz türkiye ise her gün şehit geliyor

Mehmet Özesen
19.08.2015 23:08:11
Defol git AKP...

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false