Hilal Hastanesi kadrosunu Dr. Yıldız´la güçlendirdi

Hilal Hastanesi kadrosunu  Dr. Yıldız´la güçlendirdi

Hilal Hastanesi kadrosunu Dr. Yıldız´la güçlendirdi

Kadroya Yıldız´da katıldı

Kırıkkale Özel Yaşam bünyesine katılarak sağlık faaliyetlerini yenilenerek sürdürmeye devam eden Özel Hilal Hastanesi, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Hastanenin kadrosuna İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Bülent Yıldız´da katıldı.

DR. YILDIZ DA KADRODA

Özel Kırıkkale Hilal Hastanesi sağlık faaliyetlerini devam ettirirken, kadrosunu da güçlendirmeyi sürdürüyor. Kadrosunda şehrin ve bölgenin branşlarında uzman isimlerini bulunduran Hilal Hastanesi kadroya yeni bir isim daha dahil etti. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Bülent Yıldız, tam zamanlı olarak Hilal Hastanesi´nde görev yapmaya başladı. Tıp alanındaki ihtisasını Kırıkkale Üniversitesi´nde tamamlayan ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde de görev yapan Dr. Yıldız, hem Kırıkkale´yi ve hem de Kırıkkalelileri yakından tanıyan birisi.

TAM ZAMANLI GÖREV YAPACAK

Batman´da ve Kırıkkale´de başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Dr. Yıldız, bundan sonra Kırıkkale Özel Hilal Hastanesi´nde tam zamanlı olarak görev yapacak. Yıldız, hastanede mesai yapmaya başladı. 1977 yılında Ankara´da doğan yıldız, ilk ve orta öğrenimini Ankara´da tamamladı. 2001 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi´nden mezun oldu. 2009 yılında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde İç Hastalıkları ihtisasını tamamladı.

?BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM?

3 yıl Batman´da mecburi hizmet görevini yerine getiren Dr. Yıldız, 2012 yılından bu yana Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde görev yapıyordu. Evli ve 2 çocuk babası olan Dr. Yıldız, Özel Kırıkkale Hilal Hastanesi´nde tam zamanlı olarak görev yapmaya başladı. Dr. Yıldız, konuyla ilgili açıklamasında, ?Yeniden sağlık hizmeti vermeye başlayan ve güzel bir hekim kadrosu oluşturan Hilal Hastanesi´nin kadrosuna dahil olmaktan mutluyum. Kırıkkaleli vatandaşlarımıza ve bölgemize en iyi sağlık hizmetini vermenin gayreti içinde olacağız? dedi.

HASTANE KADROSU GÜÇLÜ

Kadrosunda önemli isimleri barındıran Özel Kırıkkale Hilal Hastanesi´nde Kadın Doğum Uzmanı olarak Uzm. Dr. Abdülkadir Yanartaş, Genel Cerrahi Uzmanı olarak Uzm. Dr. Mehmet Öncel, Üroloji Uzmanı olarak Uzm. Dr. Emrah Topbaş, Ortopedi Uzmanı olarak Uzm. Dr. Alparslan Akkurt, Nöroloji Uzmanı olarak Uzm. Dr. Ahu Tokoğlu, Çocuk Hatalıkları Uzmanı olarak Uzm. Dr. Ahmet Salih Yazar, Pratisyen Hekim ve Başhekim olarak Dr. Yaşar Peker görev yapıyor. Bu kadroya İç Hastalıkları Uzmanı olarak Dr. Bülent Yıldız´da dahil oldu.

İLETİŞİM ADRESLERİ

Hastaneyle iletişime geçmek ve randevu almak için 0 318 233 71 01 numaralı telefon ve www.hilalhastanesi.com adlı web ve mail adresiyle info@hilalhastanesi.com adresi kullanılabiliyor. Hastane mevcut yeri olan Bağlarbaşı Mahallesi Samsun Bulvarı No: 17 KIRIKKALE adresinde hizmetini sürdürüyor.

HANGİ BÖLÜMLER VAR?

Hastane uzman hekim kadrosu, tecrübeli sağlık personeli, deneyimli teknik ekibi, teknolojik tıbbi cihazlar ve profesyonel hizmet anlayışı ile sağlık hizmetini Özel Yaşam kalitesi ve güvencesiyle sürdürüyor. Hastanede Acil Servis, Anestezi Reanimasyon, Biyokimya, Beslenme ve Diyetetik, Check-Up, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dâhiliye (İç Hastalıkları), Genel Cerrahi, Genel Yoğun Bakım, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Yenidoğan ve Çocuk Bakım ünite, servis ve bölümleri ile sağlık hizmeti veriliyor. Hastane yönetimi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini bildirdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false