Anahtar Kelimeler: “Her zaman yanındayız”

Her zaman yanındayız”

 Her zaman yanındayız”

Her zaman yanındayız”

Mahalleli derdini partiye anlattı

Ak Parti Çalılıöz Mahalle Başkanlığı öncülüğünde Çalılıöz Mahalle sakinleri Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Bahadır Kılıç, Eyüp aydın ve Adem Tonga ile görüşerek dertlerini ve sıkıntılarını anlattılar. İl Başkan Yardımcısı Kılıç, ‘Ak Parti olarak her zaman sizlerin yanındayız' dedi.

Dertlerini anlattılar

Ak Parti Mahalle Komitesi Başkanlığı öncülüğünde bir ataya gelen Çalılıöz Mahalle sakinleri Ak Parti iL başkanlığını ziyaret ederek, mahallede yaşanan sıkıntılar ve bireysel sorunlarını dile getirmek için Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç, İl Sekreteri Eyüp Aydın ve Dışilişkiler Başkanı Adem Tonga ile görüştüler. Mahalle sakinlerini dinleyen ve sorunlarını not alan Ak Parti il yönetimi sorunlarla alakalı olarak gerekli yerlere bildireceklerini ve sorunların takipçisi olacaklarını söylediler.

‘Daha da artıracaktır'

Yerel Yönetim ve hizmet olarak Kırıkkale'nin bu yıl büyük bir hizmet atağına geçeceğini belirten Ak Parti İl Başkan Yardımcısı bahadır Kılıç, ‘Çok çalışkan bir belediye başkanımız var. Kırıkkale'nin dertlerini ve sorunlarını yakından takip eden ve bunun için gece uyku uyuyamayan bir belediye başkanına sahibiz. Belediyenin en önemli sorunu olan personel maaşlarının tamamını ödeyip bunu yanı sıra hizmetleri de aksatmamaya çalışan bir belediye başkanımız var. İnanıyorum ki Kırıkkale bu yıl içerisinde hizmetlerini daha da artıracaktır' dedi.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli