Anahtar Kelimeler: Her mahalleye dolmuş evi

Her mahalleye dolmuş evi

Her mahalleye dolmuş evi

Her mahalleye dolmuş evi

Trafiği rahatlatacakmış!

Kırıkkale Belediyesi şehir içinde trafiği sorunun azaltmak için yeni bir uygulama başlatıyor. Uygulama kapsamında her mahalleye dolmuş evi yapılacak. Dolmuş evleri sayesinde vatandaşların daha rahat ulaşım sağlayacağı düşünülüyor.

Ulaşım daha kolay olacak

Kırıkkale Belediyesi şehir içinde trafik yoğunluğunu azaltmak ve vatandaşların mahalle dolmuşları ile daha rahat ulaşım sağlamaları amacı ile her mahalleye dolmuş evleri yaptırıyor. Dolmuş evleri hakkında gazetemize açıklama yapan Kırıkkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Abdurrahman Bedir. Dolmuş evlerinin önümüzdeki günlerde kurulumu başlayacağını söyleyen Bedir, vatandaşların ulaşım rahatlığı için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti

Dolmuş sayısına göre yapılacak

Mahalle dolmuşlarının ring sistemi ile çalışacağını söyleyen Kırıkkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Abdurrahman Bedir, Mahalle dolmuşları mahallelerinde depolama yapacak sırası gelen dolmuş ring halinde güzergahlarına geçip yolcuları alacak ve hem vatandaşlar hem de trafik açısından rahatlık sağlanacak.  Dolmuş evleri mahallelerin dolmuş sayısına göre yapılacak” dedi.



davut can
27.03.2015 21:10:29
akıllı çözüm gerçekteeen!!!!önlerinede bikaç tane DUBA çakın tam olsun bari hangi üstün zekalı arkadaş akıl ettiyse tebrik etmek lazım!!!!!!

  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false