Anahtar Kelimeler: Herkes sonucu merak ediyor!

Herkes sonucu merak ediyor!

Herkes sonucu merak ediyor!

Herkes sonucu merak ediyor!

Listede kimler var?

AK Parti hafta sonu temayül yoklamasını yaptı. Aday belirlemede en önemli kriterlerden biri olan temayülün sonucu merak ediliyor.

Bilgi alınamadı

Hafta sonu AK Parti'nin temayül yoklaması vardı. Pazar günü partinin temayülü gerçekleştirildi. 32 aday adayından mevcut vekiller ile eski vekiller ve eski il başkanının dahil olmadığı temayül yoklaması tamamlanırken, üç kişilik listenin kimlerden oluştuğu merak konusu. Bazı isimlerin öne çıkmış olabileceği konuşuluyor fakat, sonuç net olarak bilinmiyor. Genel merkezden hiçbir aday adayı şu ana kadar bu konuda bilgi alabilmiş değil.

Rüzgar kimden yana?

Aday adaylarının tamamı ilk üç içinde yer alacaklarını söylüyorlar. Ancak, vaziyet bunu böyle söylemiyor. Temayülün yapıldığı salonda esen rüzgara bakılırsa, birkaç isim gerçekten de öne çıkmış gibi görünüyor. Bu isimlerden bazılarının günlerdir kamuoyunda adı geçen kişiler olduğu ifade ediliyor. Ancak bu konuda kesin bir kanaat yok.

Kimse ulaşamadı

Genel merkezde oy tasnifinin bugün akşam sona ermesi bekleniyor. Tüm illerden gelen temayül sonuçları için dün gün boyu tasnif işlemi yapıldığı öğrenildi. Bazı aday adaylarının Ankara'ya giderek yoklama sonuçlarına ulaşmaya çalıştı. Ancak başarılı olamadıkları ileri sürüldü. Partinin il teşkilatı da sonuçlara ulaşamadı. Ulaştıysa da bilgi vermedi. Ancak teşkilatın da sonuçlara henüz ulaşamadığı öne sürüldü.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli