Anahtar Kelimeler: seçenek erken seçim

?Tek seçenek erken seçim?

?Tek seçenek erken seçim?

?Tek seçenek erken seçim?

Can, nabız yokluyor        

Başbakan Davutoğlu´nun talimatıyla vatandaşlarla görüşüp çözüm sürecinin devam edip etmemesi ve erken seçim olmalı mı yoksa koalisyon mu kurulmalı sorusuna yanıt arayan Can ilçe ve STK gezilerine devam ediyor. Can son olarak Keskin´de vatandaşlarla bir araya geldi.

Halkla bir araya geli

Ak Parti Milletvekili Ramazan Can Başbakan Davutoğlu´nun talimatıyla vatandaşlarla görüşüp çözüm sürecinin devam edip etmemesi ve erken seçim olmalı mı yoksa koalisyon mu kurulmalı sorusuna yanıt aradı. Can Geçtiğimiz hafta Balışeyh, Delice, Sulakyurt ve Çerikli´yi ziyaret ederek vatandaşlarla görüşmüştü. Can bu kez de sonra Keskin´i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Can gittiği her yerde erken seçim olsun teröre yapılan müdahale sonuna kadar devam etsin yanıtını aldı. Vatandaşlar özelikle terörle mücadelede hükümeti sonuna kadar desteklerken terör tamamen bitene kadar operasyonların devam etmesi gerektiğini ve bir an önce erken seçim olup yeniden Türkiye´nin istikrarlı günlerine dönmesini istedi.

NABIZ YOKLUYOR

Gittiği yerlerde durum değerlendirmesi yapan Milletvekili Can, ?7 Haziran seçimlerinde Ak Parti iktidar olamadı. Milletin takdiridir, bu takdire de saygımız sonsuzdur. Ak Parti oy oranı yüzde 49´dan 41´e düştü. Peki diğer partiler seçimden başarılı mı çıktı? Hayır. MHP yüzde 13 oy oranını yüzde 16 yaptı. CHP de 1 puan artırdı. HDP barajı aştı. Vatandaş partilere koalisyon görevi verdi. İç Anadolu Bölgesi başta olmak üzere hepimiz Milliyetçi muhafazakar insanlarız. Bize en yakın parti MHP. Koalisyon kurulursa MHP ile kurulur ama MHP seçim sonrasında milletin mesajını yanlış anlayarak koalisyona kapılarını kapattı ve ?Millet bize ana muhalefet görevi verdi´ dedi. CHP ile de uzun süreli bir koalisyon kurulması imkansız. HDP ile de zaten koalisyon kurmamız mümkün değil. Geriye tek seçenek seçime gitmek olacak´ diye konuştu.

SONUNA KADAR DEVAM

Son zamanlarda yaşanan olaylar ve terörle mücadele ile ilgili de açıklamalarda bulunan Can, ?Terörle mücadele yoğun bir şekilde devam ediyor. Doğuda teröre ağır darbeler vuruluyor ama maalesef şehit haberleri de geliyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu bir travmadır, bu travmanın önüne geçmek için çözüm süreci başlatıldı. Ama bunu yanlış anladılar ya da anlamak istemediler. Devletin demir yumruğu ve ağır darbeleri geldikten sonra HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı Adayı iken bile söylemediğini bombardıman başlayınca ilk defa söyledi ve silahlar bırakılsın açıklamasını yaptı. Demek ki yapılanlar doğru bu kararlılık devam edecektir kimsenin şüphesi olmasın´ dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false