Anahtar Kelimeler: Herkes konuşuyor!

Herkes O’nu konuşuyor!

Herkes O’nu konuşuyor!

“Kendini çok güzel anlattı”

Kırıkkale o sözlerle çalkalanıyor!

AK Partililer bile hak verdi!

Kırıkkale kamuoyu Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın kendisini ifade ettiği sözlerini konuşuyor.

BABASININ HATIRINA…!

Kırıkkale kamuoyu Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın kendisini ifade ettiği sözlerini konuşuyor. Saygılı, meclis toplantısında “Ben kibirli bir adamım. Burnum yere düşse almam” demişti. Bu sözler şehirde müthiş bir yankı buldu. Sosyal medya bu ifadelerle çalkalanıyor. Bir çok kişi, “Bizim bildiğimiz, ama utanıp da söyleyemediğimiz kendisiyle ilgili sözleri bizzat kendisi ifade etti” yorumunda bulundu.

AK PARTİLİLER DE ŞAŞKIN

AK Partililer bile diyecek bir şey bulamazken, “Kibirli olduğunu herkes biliyor. Ama babasının hatırına bile kimse yüzüne vurmuyordu bunu. Artık kibiri dağları aşmış olacak ki, kendisi ifade ediyor. Bu rezaleti ve skandalı teşkilat nasıl toparlar bilemiyoruz” diyorlar. Skandal sözlerin yankısı devam edecek gibi görünüyor. Sosyal medya çalkalanmaya devam ediyor.

ULUSAL ÇAPTA PATLAYACAK

Sosyal medyada kimileri o sözlerden dolayı kınadı, kimisi paylaşımların altına “kendini net ifade etmiş” şeklinde yorumlarda bulundu, kimisi de şehri böyle kibirli birisinin yönetiyor olmasının utancını yaşadıklarına işaret etti. Skandal sözlerin genel merkezin kulağına gittiği de öğrenildi. Bu konuda ifadesinin alınması bekleniyor. Öte yandan ulusal basının da konuyla ilgilendiği, yazılı ya da görsel görüntüleri aradığı kaydedildi. Hadisenin ulusal çapta patlaması bekleniyor.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli