Anahtar Kelimeler: Herkes kongreye davetli

Herkes kongreye davetli

Herkes kongreye davetli

Herkes kongreye davetli

Dağdelen kongreye davet etti

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 17 Aralık Aralık Pazar Günü Başpınar Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan il kongresine herkesi davet etti.

KONGRE PROGRAMI NASIL?

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı kongresi 17 Aralık Pazar günü Başpınar Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Başbakan Binali Yıldırım´ın da katılacağı kongre ile ilgili hazırlıklar devam ediyor. Başbakan´ın saat 16:00´da Kırıkkale´de olacağı ve kongreye katılarak bir konuşma yapacağı bildirildi. Kongre ise saat 14:00´de başlayacak. Çok renkli ve sesli olarak tasarlanan kongreye bazı sanatçılar da katılarak kongreye iştirak edecek olanlarla birlikte kongre havasını renklendirecekler.

DAĞDELEN DAVETTE BULUNDU

İl Başkanı Nuh Dağdelen tek liste ve tek aday olarak kongreye gidiyor. Başkan Dağdelen, kongre için açıklamalarda ve çağrıda bulunarak herkesi davet etti. Dağdelen, ?Pazar günü yapacağımız 6. Olağan İl Kongremize tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Hiç kimseyi ayırt etmeksizin davette bulunuyoruz. Çok renkli ve çok sesli bir organizasyon tertip ettik. Herkesi kucaklayan bir yapıda olacağız inşallah. Kongremizde bunu göstermek istiyoruz? dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli