Anahtar Kelimeler: zaman partimizin yanında olduk

?Her zaman partimizin yanında olduk?

?Her zaman partimizin yanında olduk?

?Her zaman partimizin yanında olduk?

Siyaretler sürüyor?

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay; il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz dönemlerde yönetimde yer alan partilileri İl Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Bekeç ve İl Başkan Yardımcısı Avukat Yunus Erol ile birlikte ziyaret ettiler. Ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getiren partililer her zaman AK Parti´nin yanında olduklarını ifade ettiler.

ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay,  İl Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Bekeç ve   İl Başkan Yardımcısı Avukat Yunus Erol ile birlikte geçtiğimiz dönemlerde yönetimde yer alan partilileri ziyaret ettiler. AK Parti´de hiçbir zaman Eski yeni ayrımı olmadığını ve bayrak yarışı olduğunu belirten Akçay,  geçmiş dönemlerde yönetimde yer alan partililerle her zaman istişareler yaptıklarını ve ziyaret ederek onları da unutmadıklarını ifade etti

BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yaptıklarını söyleyen İl Başkanı Mürsel Akçay, ? Sizler her zaman partimizin yanında oldunuz. Partimizde eski, yeni ayrımı olmadığını biliyorsunuz. Bizlerde sadece görev değişimi oluyor.  Sizlere kapımız her zaman açık. Birlik ve beraberlik içinde birbirimize daha sıkı kenetlenmeliyiz. Bizim başka gidecek ülkemiz yok? diye konuştu.

PARTİMİZİN YANINDAYIZ

Ziyaretlerde eski yöneticiler ise, ?Her zaman partimizin yanındayız. Bizler ülkemiz için partimizi için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Ülkemizin şu zor günlerinde birlik olmak zorundayız. Sizlerin bizleri unutmaması mutlu etti. Bizler her zaman ülkemizin ve sizlerin yanındayız? şeklinde konuştular.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli