Anahtar Kelimeler: zaman Kırıkkale deyiz

?Her zaman Kırıkkale´deyiz?

?Her zaman Kırıkkale´deyiz?

?Her zaman Kırıkkale´deyiz?

Hastalara moral verdi

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk seçimlerin ardından ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Öztürk ziyaretler kapsamında ise Yüksek İhtisas hastanesi personeli ve hastaları ziyaret etti.

HALKLA İÇ İÇEYİZ

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk  Yüksek İhtisas hastanesi personeli ve hastaları ziyaret etti. Ziyaretler aralıksız devam ettiğini ve her zaman Kırıkkale´de olduklarını belirten Öztürk,  ?Bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimiz devam edecek. Kırıkkale halkı ile iç içe olarak hizmet edeceğiz. Bize destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum? diye konuştu.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Öztürk ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, ?Biz seçim den önce verdiğimiz vaatler vardı. Bunların biride her zaman Kırıkkale halkının yanında olacağız demiştik. Vatandaşlarımız ve çalışan her kesimin yanında olmaya devam ediyoruz. Meclis toplantıları dışında her zaman Kırıkkale´deyiz. Halk günlerimiz devam edecek. Mecliste ise odalarımız belli gerek Kırıkkale li vatandaşlarımız gerekse Kırıkkale dışında yaşayan hemşerilerimiz bizleri ziyaretlere geliyor? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli