Anahtar Kelimeler: yerde çalışma

Her yerde çalışma var!

Her yerde çalışma var!

Her yerde çalışma var!

Belediye ekipleri çalışıyor

Çalışmalarına aralıksız devam eden Kırıkkale Belediyesi, tüm mahallerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor çalışmaları kapsamında ise belediye Başkanı Mehmet Saygılı yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, ?Belediye olarak her mahallemiz her sokağımızda ihtiyaca göre çalışmalar yapıyoruz. Tüm ekiplerimiz gece, gündüz çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın rahatlığı için elimizden geleniyi yapıyoruz? dedi. Kırıkkale Belediyesi Başkanı Mehmet Saygılı´nın talimatıyla belediye ye bağlı tüm birimler çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapmasında ise geçtiğimiz gün Belediye Başkan Mehmet Saygılı, ilk olarak Bahçelievler Mahallesinde hızla devam eden bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmalarını inceledi. Daha sonra ise saygılı ve birim müdürleri Çalılıöz Mahallesi Ahmet Ayık Caddesinde devam eden asfalt kaplama çalışmalarını yerinde incelediler. Yuva Mahallesi 2461 Sokak kilit parke çalışması yerinde inceledi.

YAPILAN ÇALIŞMALAR

Çalışmalar kapsamında yapılan, ?Nur Geçit orta refüj çim biçme çalışması, Atatürk Parkı çiçeklendirme çalışması, Kaletepe Mahallesi 1021 Sokak yıkama çalışması, Sanayi Mahallesi Kafkas Caddesi sellik yapım çalışması, Kimeski Mahallesi 3016 Sokak kaldırım ve kilit parke çalışması, Bahçelievler Mahallesi bisiklet ve yürüyüş yolu çalışması, Yuva Mahallesi 2412.sokakta bulunan dere sivrisinek ve chironomid oluşumunu engellemek amacıyla ilaçlandı, Güzeltepe Mahallesi Celal Atik Caddesi Sokak kilit parke ve kaldırım düzenleme çalışması, Bahçelievler Mahallesi Parkında çim biçme çalışması, Bisiklet ve Yürüyüş yolu çevre düzenleme çalışması Çalılıöz Köprüsü saksı montaj çalışması. Kilit parke, bordür, kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları Kimeski, Yenimahalle ve Yuva Mahalleleri. Yenimahalle 176 Sokak kilit parke çalışmalarını Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri ile yerinde inceledi.

HER MAHALLEDE ÇALIŞMA VAR

Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen ve çalışmalara aralıksız devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, ?Belediye olarak hem kış çalışmalarımız hem de rutin olarak yapılan yol, park ve su arıza çalışmalarımız devam ediyor. Belediye olarak her mahallemiz her sokağımızda ihtiyaca göre çalışmalar yapıyoruz. Tüm ekiplerimiz gece, gündüz çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın rahatlığı için elimizden geleniyi yapıyoruz? dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli