Anahtar Kelimeler: Hepsi geri geliyor

Hepsi geri geliyor!

Hepsi geri geliyor!

Hepsi geri geliyor!

 

İşler çok karışacak!

1 Kasım tarihinde yapılacak erken genel seçimler için partilerin ve aday adaylarının çalışmaları devam ediyor. Kulislere göre çok özel isimler gündeme gelmeye başladı.

CHP HAREKETLENECEK

Kırıkkale´de siyaset camiasını hareketlendirecek en önemli gelişme CHP´de yaşanacak gibi görünüyor. CHP Kırıkkale´den en az bir milletvekili çıkarabilecek bir liste hazırlığında. Buna göre partide adaylık için Mustafa Özbek, Malik Ejder Coşkun, Halil Tiryaki, Faruk Yılmaz ve Murat Çakırca isimleri aday adayı olarak geçiyor. Partinin listesinin bu isimlerden bazıları ile olaşması bekleniyor. Bu isimlerden oluşacak listenin çok ses getireceği ileri sürülüyor.

MHP´DE SON DURUM

MHP´de de önemli gelişmeler bekleniyor. Kulislere göre Halil Öztürk Ankara´ya çekilecek. MHP´de Seyit Ahmet Göçer´le birlikte Cemalettin Akdoğan, Mustafa Pekdoğan. Merih Karayol isimleri gündemde. Bazı isimlerin daha ileriki günlerde gündeme gelmesi beklenirken, MHP Kırıkkale´de en az iki vekil çıkarmayı hesap ediyor.

ATALAY MI GELİYOR?

AK Parti´de ise Beşir Atalay ismi yine gündemde. Atalay´ın Ankara´dan aday olması bekleniyordu ancak durumun böyle olmayabileceği ileri sürülüyor. Atalay gelişmesi sürpriz olarak görülebilecek. Atalay´ın yanı sıra Ergün Tekin. Veli Korkmaz´ın adı da gündemde. Murat Kaplan ve Osman Acar aday adaylığını duyurmuştu. Oğuz Kaan Köksal´da aday olacağını açıkladı. Partinin nasıl bir liste yapacağı merak konusu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli