Anahtar Kelimeler: Hedefimiz vekil

?Hedefimiz en az iki vekil?

?Hedefimiz en az iki vekil?

?Hedefimiz en az iki vekil?

MHP´li adaylar iddialı

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Tacettin Silsüpür ve Abdullah Pekgöz 1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalara aralıksız devam ediyor. MHP milletvekili adayları çalışmalar kapsamında Kırıkkale´nin en işlek caddesi Zafer caddesi esnafını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler ve esnafın sorunlarının MHP ile çözüleceğini belirttiler.

KIRIKKALE MİLLİYETÇİLİĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ve Tacetin Silsüpür seçim çalışmalarına startı şehir merkezindeki esnafları ziyaret ederek başladılar. Önceki gün Toprak Mahallesindeki esnafları ziyaret eden MHP heyeti Zafer caddesindeki esnafları da iş yerlerinde ziyaret ettiler. Adaylar seçim çalışmalarından bahsederek vatandaşın büyük ilgi gösterdiklerini kendilerinde bu ilgiye layık olmaya çalışacaklarını 1 Kasım seçimlerinde en az iki milletvekili çıkartmayı hedeflediklerini söylediler.

SORUNLAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

MHP Milletvekili adayı Seyit Ahmet Göçer ziyaretler sırasında kendisinin de esnaf olduğunu bu yüzden esnafın sıkıntıların çok iyi bildiğini belirterek ? Gezdiğimiz tüm esnaf arkadaşlarımız hep aynı  sıkıntılardan bahsediyor. Banka kredi borcu olmayan yok. İşleri iyi gitmediği için işçisine maaş veremiyor. Ayın sonun zor getiriyor. Şehir merkezindeki esnaflar Belediyenin işgaliye parasından şikayetçi. On yıl önceki esnaf ile şimdiki esnaf bir değil. Esnaf çok zor durumda. Bu durumdan kurtaracakta MHP iktidarıdır. Biz MHP Milletvekili adayları olarak Kırıkkale Milliyetçisi olacağız. Kırıkkale´nin sorunları için çalışacağız? ifadesini kullandı.

SORUNLARI MHP ÇÖZER

MHP Milletvekili adayı Tacettin Silsüpür´de MHP´nin seçim beyannamesinde esnaflar için bir program hazırlandığını söyledi. Silsüpür ilimizdeki esnafların sıkıntıları ile yakından ilgileneceklerini belirterek ?Esnafımızın sıkıntıların çözecek tek parti MHP´dir. Ayrıca biz Kırıkkale sevdalısıyız. Kırıkkalemizin sorunları çözmek için gayret içindeyiz? ifadesini kullandı. Abdullah Pekgöz´de dün bir çok ziyarette bulundu. Pekgöz MKE Hurdalık tesislerine giderek buradaki herkesle görüşme yaptı ve destek istedi. 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli