Anahtar Kelimeler: Hedef başına iktidar

?Hedef tek başına iktidar?

?Hedef tek başına iktidar?

?Hedef tek başına iktidar?

AK Partililerden ziyaretler

1 Kasım seçimleri öncesi ziyaretlere devam eden AK Parti il yönetimi ve Milletvekili Adayları yerel basına ziyaretlerde bulundular. Ziyaretlerdee konuşma yapan milletvekili adayları AK Parti´nin millet için kurulan parti olduğunu ve 1 Kasım seçimlerinde başarıyla çıkacaklarını ifade ettiler.

BİLGİLER VERİLDİ

Adayların belirlenmesinin ardından seçim çalışmalarına başlayan AK Parti il yönetimi ve milletvekili adayları ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Yerel basını dolaşan adaylar ve İl Başkanı Mürsel Akçay seçim çalışmaları ve hedefleri konusunda bilgiler verdiler. Adaylar partilerinin Kırıkkale´de 3-0 yapacağına inandıklarına ve 7 Haziran seçimlerinden fazla oy alacaklarını belirttiler.

HALKIN İÇİNDEYİZ

3-0 yapmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir AK Parti´nin iktidar olduğu zaman milletin huzur içinde yaşayacağını ve Kırıkkale´de 3-0 yaparak Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde Kırıkkale´yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.  AK parti adaylarının her zaman halkın içinde olduğunu ve seçim sonrası da yine halkın içinde olacaklarını ifade ettiler.

KIRIKKALE ŞANSLI

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Ramazan Can, ?AK Parti kitle partisidir. Biz Türkiye´yi temsil etme kabiliyeti olan bir partiyiz millet kurdu partiyi biz tabelasını astık en soldan en sağa kadar temsil edilen kişiler ile siyaset yapıyoruz. 2002´deki felsefemiz buydu refah ve fazilet çizgisinde devam etseydi ak parti orda siyasete devam ederdi.  Memleket yönetmek kolay bir iş değil Kırıkkale ilk defa yerel siyaset listesi çıkardı Kırıkkale´nin şanslı olduğunu görüyorum? şeklinde konuştu.

DAHA ÇOK TEVECCÜH VAR

Bu seçim önemli bir seçim olduğunu söyleyen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, ?Listeden memnuniyet var biz AK Parti Türkiye partisi yöresel adaya daha çok önem verildi bununda halkta karşılığı var.  Bu dönemde 3-0 gayreti içinde olacağız tek başımıza iktidar olmak için çalışacağız milli iradeyi sorgulayacak değiliz millet yüzde 1´e düşürdüğü dönemler oldu biz ders çıkardık geçtiğimiz seçimden ders çıkardığımızı inanıyorum.  Gecen dönem biz inanıyorduk 3-0 olacağına ama biz bu davaya hizmet için gayret ettik bugün daha çok 3-0 olacağına inanıcımız tam isimler fani bu dava için çalışıyoruz. Geçtiğimiz döneme göre bu dönem daha çok teveccüh var? ifadelerini kulandı.

DENGELERİ BİLİYORUM

Üçüncü sıra adayı Mehmet Demir, ?Büyük bir onur ekip olarak samimiyet var çalışmalarımızı sürdürüyoruz ben üçüncü sıra olarak işimiz çok kolay değil ama imkânsız değil il başkanlığı dönemim de 3-0 yaptık sizin bildiğiniz çalışmalarımız var sizin bilmediğiniz çalışmalarımızda var. Bu seçimde Türkiye´ye örnek olacak farklı bir metottu geliştirdim. Bunun çalışmalarını şuan devam ediyor iyi bir netice alacağımı düşünüyorum parti olarak 13 yılık iktidarda olan bir parti olarak sokaklarda rahatça geziyoruz biz milletin içinden çıkan sokakta esnaflarda çiftçi ile de inşaata işçileri ile de her an birlikte olan adaylarız. Adaylarda bu dönem hassas bir denge gözetildi. Kırıkkale´nin tamamında ulaşacağım dostlarım var.  8 yıl il başkanlığı yaptığım için dengeleri biliyorum? diye konuştu.

ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

İl Başkanı Mürsel Akçay ise yaptığı konuşmada, ?Çalışmalarımız devam ediliyor.  Sandık kurulu kurduk her sandıktaki isimlere eğitimleri veriyoruz.   Partimizin 3-0 yapacak şekilde çalışma yapıyoruz aday adaylarımızda bir araya geldik onlarda her zaman partilerin yanında olduklarını belirtiler.  SKM olarak aday adaylarımızı da yazıyoruz. Bire bir çalışmalar yapacağız zaman çok kısa zamanı iyi değerlendireceğiz? dedi.

 



halk
30.09.2015 13:50:05
her durumda Ak parti oyunu artıracak 92000 oya kadar kimse kendine pay çıkarmasın zaten sizde biliyorsunuz bu adaylar bir önceki seçimde 105 000 olan sayıyı 80 000 leredüşürmüşlerdi.3 çıkarmı bilemiyorum ama bir partili olarak bildiğim 3 çıkarsa kırıkkalede abdullaha milletvekilliği yaptırılmayacağıdır.kukla vekil olur.şimdi baya bir hareketlilik var gibi yılanlar deliklerinden çıkl mış daha önce sokmuş olduğu neferleri vaatlerle kandırma peşinde eee ne diyelim bir müslüman bir yılanın deliğinden bir sefer ısırılır ... defalarca ısırılıyorsa ısırılan aklını başına alsın kendini ahmak yerine koymasın.adayları protesto etmek için Ak parti yazısı üzerini mühürlensin ki büyüklerde fazla büyüklenmesin.

  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu