Anahtar Kelimeler: Haydi hayırlısı

Haydi hayırlısı

Haydi hayırlısı

Kaybedeni belli bir seçim!

Kazanana hayırlı olsun

 

Kader anı geldi…!

Kırıkkale bu dönem çok heyecanlı bir seçim atmosferi yaşadı. Pazar günü sandığa gidiyoruz. Kırıkkale kaderini oylayacak.

 

VE SANDIK GELDİ

Kırıkkale bu dönem çok heyecanlı bir seçim atmosferi yaşadı. Pazar günü sandığa gidiyoruz. Kırıkkale kaderini oylayacak. Kırıkkale’de seçim CHP’den Ahmet Önal, MHP’den Harun Ulusoy ve AKP’den Mehmet Saygılı arasında geçti. İyi Parti’den Yavuz Kuzucu ve YRP’den Muhammet Takinay’da seçim çalışması yürüttü. Pazar günü yapılacak seçimle belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve muhtarlar belirlenecek. Seçim önlemleri alındı. Propaganda yasakları başladı. Kırıkkale sandığı bekliyor.

 

KAYBEDENİ ÇOK BELLİ

Kırıkkale’de seçim üç parti ve üç aday arasında geçerken, genel kanaat kaybedeni belli bir seçim olarak yansıyor kamuoyuna. Kazanan ise iki isim arasında olacak. Kırıkkale bu iki isimden birinin kim olacağını merak ediyor. Kırıkkale kamuoyu akmayan ve içilmeyen sular, bozuk yollar ve alt yapı, kötü ve pis kokular, kirli parklar, bozuk kaldırımlar için çözüm bekliyor. MHP ve CHP adayları sorunlara yönelik fikirleri ve çözümlerini açıkladı. AKP adayından ise sorunlarını çözümüne yönelik bir açıklama görülmedi. Bunun sandıkta yansıması bekleniyor. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu