Anahtar Kelimeler: Hayallerini resmettiler

Hayallerini resmettiler

Hayallerini resmettiler

Hayallerini resmettiler

Tablet aldılar!  

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan ?Hayallerimin Bayramı´ adlı proje ile minik çocuklara hayallerini resmetmeleri istendi. Hayallerini kağıda döken 15 çocuğa tablet hediye edildi.

15 ÇOCUĞA TABLET HEDİYE

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan ?Hayallerimin Bayramı´ adlı proje ile minik çocuklara hayallerini resmetmeleri istendi. Hayallerini kağıda döken 15 çocuğa tablet hediye edildi. Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından gönderilen tabletler Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tuğrul Sofuoğlu ve Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Zehra Gürses tarafından Toplantı Salonunda yapılan törenle dağıtıldı.

TEBRİK EDİYORUM

Tablet dağıtımı öncesi bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç, ?Çocuklarımız Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan ?Hayallerimin Bayramı´ adlı proje ile hayallerini kağıda dökerek hayallerinin resimlerini çizdiler. Şimdiden bu yaşta ödül almaları beni hem gururlandırdı hem duygulandırdı. İleride de başarılı birer birey olacaklarından hiç şüphem yok. Kendilerini tebrik ediyor ve kutluyorum´ diye konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli