Hastane´de 2018 yılı verimlilik toplantısı yapıldı

Hastane´de 2018 yılı  verimlilik toplantısı yapıldı

Hastane´de 2018 yılı verimlilik toplantısı yapıldı

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi tarafından, 2018 yılı Ocak ayı Verimlilik değerlendirme toplantısı kapsamında tüm birimlerin katılımı ile hekimler ve sağlık personeline bilgiler verildi.

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya hastane Başhekimi Uzman Dr. Tekin Akça ve yöneticiler katıldı. Hastanenin tüm birim sorumlularına, hekimlerine ve sağlık personeline verilen 2018 Yılı Ocak ayı Verimlilik değerlendirme toplantısında bir yılık çalışmalar aktarılırken, içinde bulunulan dönem için yapılacaklar ve planlar açıklandı.

BİLGİLER VERİLDİ

Verimlilik değerlendirme toplantısında şehrimizin en büyük hastanesi olan Yüksek İhtisas Hastanesindeki Hasta Müracaat yoğunluğu, Yatak doluluk oranları, Acil Servis, Yataklı Servisler, Yoğun Bakımlar, Ameliyathane, Laboratuvarlar ve Görüntüleme Ünitelerinin 2017 yılı Ocak ayı ve 2018 yılı Ocak ayı verileri karşılaştırmalı olarak katılımcılara anlatıldı. Soru ve cevap şeklinde gerçekleşen toplantı karşılıklı görüş ve öneriler ile son buldu.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli