Anahtar Kelimeler: Hastaları ziyaret etti

Hastaları ziyaret etti

Hastaları ziyaret etti

Hastaları ziyaret etti

 

Vali Kolat hastanede

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Yüksek İhtisas Hastanesi'ne giderek burada hastane konusunda yöneticilerden bilgi aldı ve hastaları ziyaret etti.

Vali sorun yok” dedi

Yüksek İhtisas Hastanesine gelişinde Vali Ali Kolat'ı  hastane, Başhekimi Uz.Dr. Tekin Akça karşıladı. Vali Kolat, Yüksek İhtisas Hastanesi Kardiyoloji Bölümünde yatan hastaları ziyaret ederek,  sağlık durumları hakkında bilgiler aldı. Onlarla bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan Vali Ali Kolat; Bugün Yüksek İhtisas Hastanemizde bulunan, hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Ben hastanemizde görev yapan Başhekimimiz başta olmak üzere, Başhemşiremizi, doktorlarımızı ve tüm çalışanlarımızı kutluyorum. Biz artık il olarak, Ankara'ya hasta gönderen değil, hasta kabul eden duruma geldik. Bu bizim için bir iftihar meselesidir. Önceleri günde ortalama 20-25 hastamız tedavi için Ankara'ya gitmekteydi. İlimizin artık böyle bir sorunu yok.

Teşekkür etti

Böyle modern hastanemiz olmasına rağmen bizde hastalar olarak, sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Doktorlarımız sağlıklı bir hayat sürmemiz için bizlere yardımcı oluyorlar. Yani, doktorlar gülmemizi sağlıyor. Ayrıca doktor ve hemşirelerimiz evlere gelerek hastalarımızı ziyaret edip, kontrol ediyorlar. Yani sadece tedavi hastanede bitmiyor. Ben buradan ülkemize ve ilimize bu tarz modern hastanelerin kazandırılmasında emeği geçen Devletimize, başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere, Hükümetimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false