Anahtar Kelimeler: Hamsili lokum yaptı

Hamsili lokum yaptı!

Hamsili lokum yaptı!

Hamsili lokum yaptı!

Meydandaki programa nazire olsun!

Kırıkkale´de ?lokum üstadı? olarak bilinen Güven Şekerleme´nin sahibi Kahraman Tuncay, meydanda geçen hafta gerçekleştirilen Hamsi Şenliği´ne nazire yaparcasına Hamsili Lokum yaptı.

TEPKİ GÖSTERDİ

Meydandaki etkinliğe dışarıdan bir çok kişinin esnaf olarak davet edilmesine rağmen kendisine şu ana kadar hiçbir program için davet yapılmadığını ifade eden Kahraman Tuncay, sosyal medyadan bazı paylaşımlarda bulundu ve ?Kardeşim firmam bilmiyorsanız Güven Şekerleme. 1993 yılından bu zamana kadar Kırıkkale´den yedi düvele lokum satıyorum. Hiç bir ilin meydanına davet edilmedim. Yahu Kırıkkale´nin insanı çalışıyor. Vergimi bu memlekete veriyorum. Hamsı bahanesiyle gel Kırıkkale´nin göbeğinde lokum sat. Ne alaka? Ne yapalım biz? Madem öyle neden bir davet almadık? Yazık be? Destek olmuyorsunuz hiç değil zarar vermeyin. Çok kırıldım? Çok enteresan. Hiç bir esnaf ses çıkarmıyor. Acaba hangi esnafla istişare yapıldı, merak etmemek elde değil? dedi.

HAMSİLİ LOKUM

Buradan hareketle meydandaki programa nazire yaparcasına hamsili lokum yaptığını söyleyen Tuncay, bunu da sosyal medyadan paylaştı ve ?Hamsili lokum da yaptık. Sadece göstermelik. Üzerinde birazcık hamsi var o kadar. Kalan malzemeler Bursa´dan, Konya´dan, Çorum´dan, Afyon´dan, Denizli´den, Erzurum´dan var da var? Yahu balık bahane lokum satalım diye uğraştık işte?? dedi.

 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı