Anahtar Kelimeler: “Halkımızın umudu MHP”

Halkımızın umudu MHP”

 Halkımızın umudu MHP”

Halkımızın umudu MHP”

İlçeleri dolaştı

Kırıkkaleli hemşerimiz MHP MYK üyesi Av. Halil Öztürk, hafta sonu ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, nabız yokladı ve halkın dört göz ile MHP'yi beklediğini dile getirdi.  

İlçeleri ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Av. Halil Öztürk seçim çalışmaları kapsamında Yahşihan, Bahşılı ve Keskin ilçelerini ziyaret etti. İlçelerde bulunan esnaf ve çiftçiler ile bir süre sohbet eden Öztürk, halkın dört gözle MHP'yi beklediğini söyleyerek, Esnafımız dertli, çiftçimiz perişan. Her gittiğimiz ziyarette esnaf ve çiftçilerimiz AKP'den dertli olduklarını söylüyorlar. Dört gözle MHP'nin iktidara gelmesini bekliyorlar” dedi.

Herkes MHP için azimli

İlk olarak MHP Yahşihan İlçe Başkanlığını ziyaret eden Öztürk burada partilileri ile bir araya geldi. Partilileri ile bir süre sohbet eden Öztürk daha sonra esnaf ve çiftçilerin sorunlarını dinledi. Öztürk Yahşihan için yaptığı değerlendirmede; AKP'nin politikalarından bıkkınlık had safhada, hepsi de MHP'nin iktidarı için azimli ve kararlı. Büyük bir inançla çalışacaklarını söylüyorlar ” diye konuştu.  

Daha sonra MHP Bahşılı İlçe Başkanlığını ziyaret eden Öztürk, burada esnaflarla görüştü. Yapılan ziyaretlerin ardından Öztürk son olarak MHP Keskin İlçe Başkanlığına geçti. MHP Keskin İlçe Teşkilatı ile bir süre görüşmelerde bulunan Öztürk, Milletvekili olması durumunda Kırıkkale için çalışacağını, kendisinin de bir Kırıkkale sevdalısı olduğunu dile getirdi. Yapılan ziyaretlere Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik'in yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

MHP'yi anlatıyoruz

Ziyaretleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Öztürk, Her gittiğimiz yerde milletimizin sıkıntıları ile karşılaşıyoruz. Ekonomik açıdan da sosyal açıdan da bir çok sıkıntı görüyoruz. Milletimiz artık bunalmış. Bu öfke iktidarı, milletimizi canından bezdirmiş durumda. Sükunet, huzur, ekonomik refah istiyor herkes. Ve bu durumda MHP'yi umut olarak görüyorlar. Bu bizi mutlu ediyor. MHP'nin neler yapmak istediğini milletimize anlatıyoruz. Gelecek bu açıdan çok güzel görünüyor” dedi.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli