Anahtar Kelimeler: Halk günü makamda yapıldı

Halk günü makamda yapıldı

Halk günü makamda yapıldı

Halk günü makamda yapıldı

Bu kez Saygılı da vardı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından başlatılan halk günü etkinliğinin bu hafta 43'ncüsü düzenlendi. Etkinlik Başkanlık makamında gerçekleştirildi.

Makamda yapıldı

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Halk günü etkinliğini bu hafta makam odasında gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinliğe vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarımızın istek, talep ve şikayetlerinin ele alındığı etkinlikte, sorunlar dinlenerek tek tek not alındı. Saygılı anında çözüm üretmek adına birim müdürlerine ve Belediye Başkan Yardımcılarımıza talimat verdi.

Uğraş vereceğiz

Başkan Mehmet Saygılı halk günü etkinliği ile alakalı olarak yaptığı açıklamada, Her hafta geleneksel hale getirdiğimiz halk günü etkinliğimizi bu haftada gerçekleştirdik. Burada vatandaşlarımız hiçbir köprü ve engel olmadan direkt olarak bana ulaşabiliyorlar. Sıkıntı ve taleplerini anında çözmek için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Halk günü etkinliğimiz inşallah hep devam edecek. Sorununu çözmediğimiz hiçbir vatandaşımızın kalmaması için uğraş vereceğiz” dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli