Halka hizmet Hak'ka hizmettir”

 Halka hizmet Hak

Halka hizmet Hak'ka hizmettir”

Oda başkanlarıyla buluştu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Ayhan Yılmaz, Kırıkkale'ye hizmet edenler listesine ismini yazdırabilmek için elinden geleni yapacağına söz verdi.

Hizmet için çalışacağız

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Ayhan Yılmaz seçim ziyaretleri kapsamında ilimizde bulunan oda başkanları ile bir araya geldi. 2 dönem Kırıkkale'de Baro Başkanlığı görevinde bulunduğunu ve şimdi ise ilimize hizmet için AK Parti'den aday adayı olduğunu belirten Yılmaz, Kırıkkale Barosunu Kırıkkale'de kendi iç sorunlarını çözmüş, her soruna müdahil olup çözüm üretmeye çalışarak, tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte yapılan her olumlu işe katkı sağlamaya çalıştığını dile getirdi.

Olağanüstü gayreti ortadadır

Yılmaz, Büyük milletimizin sahiplendiği, millet iradesi üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldırarak milletin gerçek iktidarını kuran, Halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla çalışan,  AK Parti davasının kurucu lideri olan halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun ve çalışma arkadaşlarının olağanüstü gayreti ortadadır. Vesayetin her türlüsüne karşı büyük bir cesaret ve azimle karşı durarak, tarihinden, köklerinden, manevi değerlerinden koparılmaya çalışılan aziz milletimizi yüceltmek için büyük bir özveri ile her türlü gayret sarf edilmektedir” dedi.

Büyük bir güç verdiniz

‘Katılımınızla bana büyük bir güç verdiniz' diyen Yılmaz, Öncelikle hepinizin duasına talibim. Rabbim aday adaylığımı, benim ve ailem için, Kırıkkale için, Milletimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile etsin. Hepinize hürmetlerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Düzenlenen toplantıya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, "Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Osman Cebeci, Kırıkkale SMMMO Başkanı Kürşat Gürtemel ve Birliğe kayıtlı oda başkanları katıldı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false