Anahtar Kelimeler: Halka sağlık hizmeti sağlanıyor

Halka sağlık hizmeti sağlanıyor

Halka sağlık hizmeti sağlanıyor

Halka sağlık hizmeti sağlanıyor

 

Bahşılı Belediyesi’nin sosyal çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlara sağlık hizmetine ulaşımda büyük kolaylık sağlanıyor. 

 

SAĞLIK HİZMETİNE YARDIM

Bahşılı Belediyesi’nin sosyal çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlara sağlık hizmetine ulaşımda büyük kolaylık sağlanıyor.  Bu amaçla eski makam aracı vatandaşların sağlık hizmetine ulaşımında kullanıyor ve büyük ilgi görüyor. Önceki gün ilçe sakinlerinden bir kişinin daha sağlık sorunu için çalışma yapıldı. Gamze Evirgen isimli ilçe sakini Kayseri Acıbadem Hastanesi’ne tedavi için götürüldü. Hastanın tedavisi gerçekleştirilirken, böylece Bahşılı Belediyesi ilçeden bir kişinin sosyal ve sağlık hayatına katkıda bulunmuş oldu.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile gerçekleştirilen çalışma konusunda Başkan Tekin bilgi verdi ve “İlçe sakinlerimizden Ayşe Evirgenin Kızı Gamze Evirgen, Kayseri Acı Badem göz hastanesinden randevu alınarak tedavisi yaptırılmıştır, ilçemize daha önce kazandırılan, Makam Aracı Olarak kullanılan Hyundai marka jip, ilçemizin hasta nakillerinde kullanılmaktadır” dedi. Belediyenin bu çalışması ilçede büyük ilgi görüyor ve vatandaşlar Başkan Tekin’e teşekkür ediyor.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false