Anahtar Kelimeler: Halk darbenin karşısında

?Halk darbenin karşısında?

?Halk darbenin karşısında?

?Halk darbenin karşısında?

TSO´dan açıklama?

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, "Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymaktadır" dedi.

AÇIKLAMA YAPTILAR

Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Gök, "15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız demokrasiye kasteden alçakça saldırıyı önlemiştir. Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Bu hain saldırının başarısızlığa uğraması Türk Milleti´nin birlikte duruşu, kararlı turumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur" ifadesinde bulundu.

DEĞERİNİ BİLELİM

Gök, "Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK´nın şerefli mensuplarına gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Ordu içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve adalet önünde hesap vermelerini istiyoruz. Bu şerden hem demokrasimizi hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz" diye konuştu.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı