Anahtar Kelimeler: Hadise konser

Hadise var konser yok!

Hadise var konser yok!

Hadise var konser yok!

 

Hadise açılışa geliyor!

Sulakyurt Belediyesi tarafından işadamı Sadettin Saran´a yaptırılan spor salonunun açılış töreni gerçekleştirilecek. Salonun açılışına ünlü sanatçı Hadise de katılacak.

HADİSE´Lİ AÇILIŞ TÖRENİ

Ünlü sanatçı Hadise Sulakyurt´ta gerçekleştirilecek bir açılış törenine katılacak. Sulakyurt Belediyesi´nin girişimleri ile Kırıkkaleli iş adamı Sadettin Saran´ın desteği ile yaptırılan spor salonu için açılış organize edildi. Açılış törenine Saran, ünlü sanatçı Hadise ile birlikte gelecek. Tören 27 Ekim günü yapılacak. Kırıkkale´de Hadise´nin konser vereceğine dair söylentiler çıkınca Kaymakamlık ve Belediye tarafından açıklama yapıldı ve Hadise´nin konser vermeyeceği, konsere değil açılışa katılacağı bildirildi.

KAYMAKAM AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili resmi açıklamayı Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ yaptı ve ?kamuoyunun dikkatine? başlığı ile yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?27 Ekim 2016 tarihinde, işadamı Sn. Sadettin Saran Bey´in yaptırmış olduğu Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonu açılış törenine ünlü Sanatçı Hadise Hanım´ın onur konuğu olarak katılacağı doğru olmakla birlikte, sahne alacağı bilgisi yanlıştır. Yani açılış töreninde konser gibi bir etkinlik bulunmamaktadır.  Ayrıca açılış törenine teşrif etmeniz bizleri sevindirecektir. Tüm vatandaşlarımız davetlidir.  Bilgilerinize sunulur.?



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli